Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Safiye Sultan

Safiye Sultan

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama7

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Safiye Sultan restoranının fotoğrafı
Safiye Sultan için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Safiye Sultan hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
09:00 - 01:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00

Safiye Sultan hakkında daha fazla

Tarih ve kültür, bir binanın enerjisini yıllar içinde şekillendirip içine sizin ruhunuzu ve mutluluğunuzu da katar… Safiye Sultan Cafe, eşsiz mimarisini tarihiyle birleştirirken sizlerin de onun bir hikayesi, bir parçası olmanızı sağlıyor. Sabah kahvaltısından gün boyu özel lezzetlere eşsiz tatlar Safiye Sultan Cafe’de sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Safiye Sultan adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Safiye Sultan adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Safiye Sultan adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Safiye Sultan adlı restoranın park yeri yoktur.

Safiye Sultan restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bir zamanlar bir Yahudi sinagogu olarak kullanılan Esgher Sinagogu binası, 1940'lı yıllarda farklı amaçlarla kullanılmak için el değiştirse de yıllar sonra üstlenilen restorasyonu ile tarihi dokusunu bugün konuklarıyla paylaşıyor. Şimdiki adıyla Safiye Sultan Cafe, özel atmosferi ve ortamıyla daha adımınızı atar atmaz sizi kendine çekmeyi başarıyor. Sabah kahvaltısıyla başlayan sabah servisi, tarihi bir atmosferde özel bir binada güne başlamanın keyfini katlamayı başarıyor. Gün boyu hem Türk mutfağından hem de dünya mutfağından özel tatlar sunan Safiye Sultan Cafe’de sevdiklerinizle özel anılar sizleri bekliyor. Eğer sizler de Safiye Sultan Cafe'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.