Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Safran Meyhane

Safran Meyhane

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Safran Meyhane restoranının fotoğrafı
Safran Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Safran Meyhane hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün kapalı
Thursday
11:00 - 11:00
Friday
11:00 - 01:00
Saturday
11:00 - 01:00
Sunday
11:00 - 01:00
Monday
11:00 - 01:00
Tuesday
11:00 - 01:00
Wednesday
11:00 - 01:00

Safran Meyhane hakkında daha fazla

Evde rakı balık yapmanın yeri ayrıdır. Peki Kadıköy sokaklarında ev samimiyetini size sunan bir meyhane varsa kadehlerinizi orada doldurmak istemez misiniz? Safran Meyhane şık, samimi ve lezzet dolu dünyasıyla sizleri kucaklıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Safran Meyhane adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Safran Meyhane adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Safran Meyhane restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Safran Meyhane restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Safran Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Nedir bir meyhaneyi meyhane yapan? Kadehlerin doldurulup, kederlerin unutulduğu, bir parça peynir, biraz kavundan mı ibarettir? Çok şey gizlidir meyhane akşamlarında aslında. Samimiyet yudumlanır her bir kadehten. Bu yüzden herkesle oturulmaz o masaya. Her masaya da yakışmaz o koyu sohbetler. Safran Meyhane ise sanki kendi evinizin masasında ağırlıyor sizi. Öyle dostane ki, kendi oturacakmış gibi özenle hazırladığı masada, damağınızdan silinmeyecek tatlarla buluşturuyor sizi. Balıklar cumartesi akşamı sıcak aile sofrasına konmak için semt çarşısından alınmış gibi taze balıklar; kadehler en güzel dostlarınızla yudumladığınız, mezeler kendi elinizle hazırladığınız lezzete sahipler. Çeşit çeşit mezeleri, taptaze balıkları, et ve tavuğun özenle pişirildiği ana yemekleriyle Safran, sizlere hafızanızdan silinmeyecek bir akşam yaşatıyor. Dostlarınızla bu samimi ve zarif yerde mutlu bir akşam geçirmek için Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmanız yeterli!