Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Çesme
Sakızlar Restaurant

Sakızlar Restaurant

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama18

Çesme, İzmir şehrindeki Sakızlar Restaurant restoranının fotoğrafı
Sakızlar Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sakızlar Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:30
Wednesday
08:30 - 02:00
Thursday
08:30 - 02:00
Friday
08:30 - 02:00
Saturday
08:30 - 02:00
Sunday
08:30 - 02:00
Monday
08:30 - 02:00
Tuesday
08:30 - 02:00

Sakızlar Restaurant hakkında daha fazla

20 yıla yakın süredir konuklarını mutluluk, huzur ve lezzetle buluşturan bir tecrübe... 200 yılı aşmış 117 sakız ağacının huzurunda, doğal lezzetlerle masanızı donatan gerçek bir Ege rüyası, Sakızlar Restaurant Alaçatı, karşınızda...

Sıklıkla sorulan sorular

Sakızlar Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Sakızlar Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Sakızlar Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Sakızlar Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Sakızlar Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1997 yılında Türkiye’nin incisi Alaçatı'da hizmete açılan Sakızlar Restaurant, Türk mutfağının seçilmiş lezzetleri, zengin et yemekleri, balık ve ızgara menüsü, profesyonel kadrosu ve hızlı servis anlayışıyla yanınızda. Doğa ile iç içe 200 yıllık 117 adet sakız ağacının yanı başında sizlerle birlikte olan Sakızlar Restaurant'ın bahçesinde kendinizi farklı bir yaşamda hissetmeniz mümkün... Sakızlar Restaurant sizin için iş toplantılarının keyifli anlara, arkadaş buluşmalarının, yıldönümlerinin, doğum günlerinin lezzet karnavalına dönüştüğü, günün yorgunluğunu sevdikleriniz ile birlikte huzurla geçirebileceğiniz bir ortam sağlıyor. Usta ellerden çıkan birbirinden lezzetli menüsü ile sadece damaklara değil gözlere de hitap ediyor. 250 kişilik kapasitesi ve tam bir aile işletmesi olan Sakızlar Restaurant 'ı Güray Tınas , eşi ve çocukları işletiyor. Serpme köy kahvaltısı ile de ünlenen Sakızlar Restaurant; sabahları kendi tarlasından kahvaltılıkları, ev yapımı reçelleri, ağaçtan toplanan zeytinleri ve birbirinden güzel sıcak ve soğuk çeşitleriyle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyor.