Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Moda
Saklı Köşk Moda

Saklı Köşk Moda

Türk

Ana menü fiyatı ortalama38

Moda, Istanbul şehrindeki Saklı Köşk Moda restoranının fotoğrafı
Saklı Köşk Moda için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Saklı Köşk Moda hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
12:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00
Thursday
12:00 - 02:00

Saklı Köşk Moda hakkında daha fazla

Moda Saklı Köşk, yerel ürünler ve modern pişirme teknikleri ile hazırlanan lezzetlerle sizleri ağız tadınıza uygun, özgün ve Anadolu’dan dünyaya uzanan bir yemek yolculuğu deneyimine davet ediyor. Moda’nın ortasında şehrin tüm griliğinden uzakta bir köşk ve bahçesinde unutulmaz bir sofraya kurulmak isterseniz sofranız hazır.

Sıklıkla sorulan sorular

Saklı Köşk Moda adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Saklı Köşk Moda adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Saklı Köşk Moda restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Saklı Köşk Moda restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Moda Saklı Köşk, bin yıllardır Anadolu coğrafyasında yaşamış kültürlerin oluşturduğu günümüz deyimi ile füzyon denebilecek mutfak birikimi ve hünerlerini, estetik ile birleştiren sıra dışı bir model. Dostlarınızla buluşmak için o kırmızı kapıdan içeri girdiğinizde sizi neşeli bir bahçe karşılıyor. Devam ettiğinizde bir bar çıkıyor karşınıza. Yemek öncesi ya da sonrası barda bir şeyler içerken iyi bir müzik dinleyebilir ya da yemekte içeceğiniz şarabı seçmek üzere kavı ziyaret edebilirsiniz. Bu arada köşkün içi de bahçesi kadar misafirperver. Alt ve üst katlarda farklı konseptlerde tasarlanmış dört ayrı yemek bölümü, toplantı ve özel yemekler için tasarlanmış bir salon, duvarlarda tablolar, her köşede tarihinden ayrıntılar. Belki bir sergiye ya da canlı müzik dinletisine denk gelirseniz şaşırmayın, sadece keyfini çıkarın. Unutmadan, her öğlen anne mutfağından günlük menümüz de sizleri bekliyor. Pazar sabahlarıysa "Köşk" sizi kahvaltıya çağırıyor. Muhteşem bir serpme kahvaltı ile pazar sahları çok keyifli. Rezervasyon için yapmanız gereken tek şey ise Quandoo’dan istediğiniz tarihi girip rezervasyon yap tuşuna basmak!