Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Tarabya
Sakura Sushi

Sakura Sushi

Tarabya, İstanbul şehrindeki Sakura Sushi restoranının fotoğrafı
Sakura Sushi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sakura Sushi hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00

Sakura Sushi hakkında daha fazla

Uzak Doğu sofralarının en kalitelileri, kilometrelerce öteden gelip İstanbul’da gerçeklik kazanıyor. Tarabya’nın kaliteli mekanı Sakura Sushi, hem egzotik lezzetleri karşınıza çıkarıyor hem de usta ellerce hazırlanan sushilerle şehrin en iddialı çeşitlerini masalarınıza sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Sakura Sushi adlı restoran Japonca yemekleri sunuyor mu?

Evet, Sakura Sushi adlı restoran, Japonca yemekleri sunar

Sakura Sushi restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Sakura Sushi restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Sakura Sushi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarabya’nın huzur dolu sokaklarına yepyeni lezzetler taşımak için kolları sıvayan Sakura Sushi, Uzak Doğu’nun en iddialı tatlarını ve nefis sushilerini konuklarının beğenisine sunuyor. Türk halkının beğenisini kısa sürede kazanan egzotik mutfaklarıyla Uzak Doğu coğrafyasının nefis tatları, kilometrelerce öteden kopup üstün kaliteyle Sakura Sushi’de sizlerle buluşuyor. Usta ellerden çıkan sushiler, taptaze ve kaliteli malzemelerle hazırlanıp masalarınıza sunuluyor. İşinin ehli ellerce hazırlanan sushilerin yanı sıra yan lezzetler ve başlangıçlar da damaklara renk katıyor. Mekanın hoş ve ferah atmosferi de deneyiminizin güzelleşmesine katkı sağlıyor. Eğer sizler de Sakura Sushi’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.