Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Nişantaşı
Salomanje

Salomanje

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama33

Nişantaşı, Istanbul şehrindeki Salomanje restoranının fotoğrafı
Salomanje için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Salomanje hakkında

Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00

Salomanje hakkında daha fazla

Nişantaşı’nın en rahat ve samimi mekanlarından biri olarak gösterilen Salomanje, evinizin sıcaklığındaki dekorasyonu ve farklı atmosferiyle tercih sebebi olmayı sürdürüyor. Kış bahçesiyle de konuklarının beğenisini kazanan Salomanje’de hoş içecekler yudumlamak ya da lezzetlerin tadına bakmanız mümkün.

Sıklıkla sorulan sorular

Salomanje restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Salomanje restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Salomanje adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Salomanje adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Salomanje restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Salomanje, kahvaltıdan akşam yemeğine, gün boyu yemek servisi yapan, sıcak, samimi ve rahat bir mekan olarak tasarlandı. İstanbul'un en canlı ve popüler semti Nişantaşı'nda yer alan, evinizin salonunun sıcaklığında doğal malzemeler ile dekore edilmiş Salomanje, sevdikleriniz veya arkadaşlarınızla bir kahve içmek, sohbet etmek için de ideal. Keyifli, kalabalık sohbetler için uzun yemek masası, şömine ve kanepelerin bulunduğu Salomanje'de aynı zamanda bir de kış bahçesi bulunuyor. Sizlere hoş ortamın ve farklı tatların tadını ister dostlarınızla ister tek başınıza çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Salomanje’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.