Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Satsuma Cafe

Satsuma Cafe

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Satsuma Cafe restoranının fotoğrafı
Satsuma Cafe için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Satsuma Cafe hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 21:00
Tuesday
09:00 - 21:00
Wednesday
09:00 - 21:00
Thursday
09:00 - 21:00
Friday
09:00 - 21:00
Saturday
09:00 - 21:00
Sunday
09:00 - 21:00
Monday
09:00 - 21:00

Satsuma Cafe hakkında daha fazla

Kadıköy'de renkli ve huzurlu ortamında sizleri ağırlayan, zevkli dekoru ve güler yüzlü çalışanlarıyla mutlu zaman geçirmenizi sağlayan özel bir mekan Satsuma Cafe. Enfes sabah kahvaltıları, özel kahve ve çay çeşitleri, tatlıları, kurabiyeleri ve çok daha fazlasıyla sevdiklerinizle hoş vakit geçirebilirsiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Satsuma Cafe adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Satsuma Cafe adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Akdeniz, Avrupa da sunar

Satsuma Cafe adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Satsuma Cafe adlı restoranın park yeri yoktur.

Satsuma Cafe restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Satsuma Cafe, Dr. Esat Işık Caddesi’nde, Munchies’in hemen karşısında. Renkli duvarları, kitap sayfalarından yapılan özel dekorasyonu ve ince ayrıntılarla bezeli hoş ortamı henüz ilk adımınızda farklı bir yere konuk olduğunuzu size hissettiriyor. Satsuma'nın menüsünde sabah erken saatlerde serpme kahvaltı, tost çeşitleri, sağlıklı kahvaltı ve yumurta çeşitlerini deneyimlemeniz mümkün. Tatlıları, börekleri ve farklı lezzetleriyle de gün boyu lezzet arayanlara çare oluyor. Mekanda kahve ve çay çeşitleri ise özellikle tercih ediliyor. Bu alanda geniş seçekeneklerden dilediğiniz bir tanesini tercih edebilirsiniz. Satsuma Cafe'de özel mutfak eşyaları satın alabileceğinizi de hatırlatalım. Eğer sizler de Satsuma Cafe'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.