Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Ankara
Bahçelievler
Şavaye Ocakbaşı

Şavaye Ocakbaşı

Türk

Bahçelievler, Ankara şehrindeki Şavaye Ocakbaşı restoranının fotoğrafı
Şavaye Ocakbaşı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Şavaye Ocakbaşı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00

Şavaye Ocakbaşı hakkında daha fazla

Usta ellerin hazırlayıp incelikle pişirdikleri etleri derin sohbetle renklendirdiği ocakbaşı kültürü, Beyoğlu'nda Şavaye Ocakbaşı'nda tüm güzelliğiyle ortaya çıkıyor. Hoş bir atmosferde tadına doyulmaz et çeşitleri, kebaplar, mezeler ve çok daha fazlası, dost sohbetleriyle birleşip unutulmaz bir deneyimi sizlere hediye ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Şavaye Ocakbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Şavaye Ocakbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Şavaye Ocakbaşı adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Şavaye Ocakbaşı adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Şavaye Ocakbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beyoğlu, hem renksiz geçen bir güne kendine has rengini katmak hem de sıkıntıyı ve gerginliği sırtınızdan almakta usta... Beyoğlu'nun bu özelliğini en iyi şekilde hissedeceğiniz sofralardan biri de Şavaye Ocakbaşı'nda kuruluyor... Sohbetiyle, et çeşitleriyle gönüllere taht kuran konsept ocakbaşı, Şavaye'de en güzel örneklerden birini sergiliyor. Özenle temin edilen etlerin usta ellerce pişirilerek sizlere sunulduğu Şavaye Ocakbaşı, kebap çeşitleri, çöp şiş, ciğer, madalyon, kaburga, terbiyeli kuzu şiş ve daha pek çok lezzetle damaklarınızda iz bırakıyor. Mekanda enfes mezeler de sofralara kendi izini bırakmayı başarıyor. Eğer sizler de Şavaye Ocakbaşı'nda kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.