Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Cihangir
Savoy Balık

Savoy Balık

Balık

Cihangir, İstanbul şehrindeki Savoy Balık restoranının fotoğrafı
Savoy Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Savoy Balık hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00
Thursday
11:00 - 02:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
11:00 - 02:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 02:00

Savoy Balık hakkında daha fazla

Cihangir'de, hem öğlenleri hem de akşamları deniz ürünleri sevdalılarının buluşma noktası Savoy. 2006 yılından beri özenle hazırlanan mezeleri, deniz ürünleri ve taptaze balıklarını beğeninize sunan mekan, özellikle levrek şiş, Ege otları ve ahtapot ızgarasıyla dikkat çekiyor. Sizlere sevdiklerinizle bu enfes sofraların tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Savoy Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Savoy Balık adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Savoy Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Savoy Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Savoy Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Savoy Balık, 2006 yılında Cihangir Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu. Öğlen saatlerinden itibaren servise başlayan Savoy, akşamın ilerleyen saatlerine dek deniz ürünlerini, mezelerini ve taptaze balıklarını sofralarınıza sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Savoy Balık'ın menüsünde balık çorbası, Ege otları, okyanus lokumu, ahtapot ızgara özellikle ön plana çıkarken mevsimin taze balıkları ve levrek şiş tadına doyulmaz lezzetler olarak özellikle tercih ediliyor. Temiz, huzurlu ve iç açıcı bir ortamını hesaplı fiyatlandırmasıyla birleştiren mekan, kaliteli bir ortamda enfes lezzetler tatmayı kolaylaştırıyor. Eğer sizler de Savoy Balık Cihangir'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.