Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Bodrum
Bitez
Savoy Balık Bodrum

Savoy Balık Bodrum

Balık

Bitez, Bodrum şehrindeki Savoy Balık Bodrum restoranının fotoğrafı
Savoy Balık Bodrum için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Savoy Balık Bodrum hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 17:00
Thursday
17:00 - 02:00
Friday
17:00 - 02:00
Saturday
17:00 - 02:00
Sunday
17:00 - 02:00
Monday
17:00 - 02:00
Tuesday
17:00 - 02:00
Wednesday
17:00 - 02:00

Savoy Balık Bodrum hakkında daha fazla

Cihangir'de kendisini tanıttıktan sonra Ege'nin kucağında, Bodrum'da da enfes lezzetlerini sizlerle buluşturan Savoy, sevdiklerinizle unutulmaz sofraların tadını çıkarmak için karşınızda. Enfes Ege otları, ahtapot ve kalamar ızgarası, taptaze balıkları ve titiz servisiyle, Savoy Balık Bodrum defalarca uğramanız için gerek duyduğunuz tüm sebepleri size hediye eden bir mekan.

Sıklıkla sorulan sorular

Savoy Balık Bodrum restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Savoy Balık Bodrum restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Savoy Balık Bodrum restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Savoy Balık Bodrum restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2006 yılında Cihangir'de kurulan Savoy Balık, enfes tatlarını sergilemek için Bodrum'da karşınıza çıkıyor. Ege'nin kucağında, kendinizi masal gibi sofralarla şımartabileceğiniz Savoy Balık Bodrum'da balık çorbası, Ege otları, okyanus lokumu, ahtapot ızgara özellikle ön plana çıkarken mevsimin taze balıkları ve levrek şiş tadına doyulmaz lezzetler olarak özellikle tercih ediliyor. Hemen her lezzet özenle temin ediliyor, en taze malzemelerin kullanımına dikkat ediliyor. Güler yüzlü servis ve titiz sunum, Savoy Balık'ın güzelliklerinin altının çizilmesini sağlıyor. Eğer sizler de Savoy Balık Bodrum'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.