Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Şehbender 14 Meze Rakı

Şehbender 14 Meze Rakı

Türk

Ana menü fiyatı ortalama120

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Şehbender 14 Meze Rakı restoranının fotoğrafı
Şehbender 14 Meze Rakı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Şehbender 14 Meze Rakı hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Bugün açık
-
Açılış saati 14:00
Saturday
14:00 - 02:00
Sunday
14:00 - 02:00
Monday
14:00 - 02:00
Tuesday
14:00 - 02:00
Wednesday
14:00 - 02:00
Thursday
14:00 - 02:00
Friday
14:00 - 02:00

Şehbender 14 Meze Rakı hakkında daha fazla

Asmalımescit gençliğinin Pera'sıyla bağ kuran eskimeyen meyhanesi... İstiklal Caddesi'nden arkadaşlarınızla Asmalımescit'e giriş yaptınız ve bir şeyler içip, bir şeyler paylaşmak istiyorsanız sizin adresiniz burası. Karnınız aç olsa bile sadece mezeleriyle meşhur olan bu meyhanede karnınızı doyurabilirsiniz. Masanızın siz mekana gelmeden hazır olmasını istiyorsanız tek yapmanız gereken ise Quandoo'dan rezervasyon yaptırmak

Sıklıkla sorulan sorular

Şehbender 14 Meze Rakı adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Şehbender 14 Meze Rakı restoranında vardır.

Şehbender 14 Meze Rakı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Şehbender 14 Meze Rakı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un kalbinin attığı yerlerden Beyoğlu'nun sokaklarında benzerlerinden hemen ayrılan, özel bir yer Asmalımescit... Yüzlerde gülümsemenin, özlemin, tutkunun, eğlencenin izlerini her an bulabileceğiniz bu özel yerde tüm bu hisleri bir araya toplayan Şehbender 14'ten bahsetmezsek olmaz... Taptaze malzemelerle hazırlanan mezeleri ünlü gurmelerin bile dilinde... Tadı damağınızda kalacak ara sıcakları, nefis et çeşitleri ve deniz ürünleriyle kadehlerin yarenliğini yapan en çarpıcı lezzetler Şehbender 14'ün mutfağından masalarınıza servis edilmeye devam ediyor. Güler yüz, özen ve samimiyet bu güzel sofraların olmazsa olmaz eşlikçileri... Eğer sizler de Şehbender 14'te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.