Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy

Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy

Türk, Deniz ürünleri

Ana menü fiyatı ortalama21

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy restoranının fotoğrafı
Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00

Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy hakkında daha fazla

1956 yılından günümüze gelen bir efsane Selimiye Birtat... Başta kurucusu İhsan Solmaz'ın tarifiyle hazırlanmaya devam edilen Arnavut Ciğeri, sakatat güveç çeşitleri, envai çeşit meze ve bol sohbetle bir kez uğrayanı kendine aşık etmeye devam eden mekan; Kadıköy şubesiyle ocakbaşı ve meyhane kültürünün en güzel örneklerinden birini sergilemeye devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy adlı restoranın park yeri yoktur.

Selimiye Birtat Meyhanesi Kadıköy restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1956 yılında Üsküdar Selimiye'de İhsan Solmaz tarafından kurulan Selimiye Birtat Meyhanesi; uzun yıllar boyu uğrayanları büyüleyen atmosferiyle bu semtteki varlığını sürdürdü. Son yıllarda Selimiye'deki ünlü yerinden ayrılıp Kadıköy Rıhtım'da ve Koşuyolu'nda açtığı iki adet şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor. İşletme ise ikinci kuşak Murat Solmaz ile oğlu üçüncü kuşak İlksoy Solmaz'ın özeniyle devam ettiriliyor. 1958 yılında menüye eklenen ve İhsan Solmaz'ın özel tarifiyle hazırlanan Arnavut Ciğeri; Selimiye Birtat denilince akla ilk gelen lezzet... Ancak Arnavut Ciğeri Selimiye Birtat'ın lezzet yelpazesindeki tek harika değil. Hepsi güveçte hazırlanan kuzu kelle, kokoreç, böbrek, uykuluk gibi sakatatlar; kuzu kaburga ve satır köfte gibi ocakbaşı lezzetleri, taze balıklar ve envai çeşit meze Selimiye Birtat Meyhanesi'nin güzelliklerini sofralarınıza taşıyan başlıca lezzetler arasında gösteriliyor. Sizler de Kadıköy'ün hareketli ortamında dostlarınızla nefis lezzetlerle dolu bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.