Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Koşuyolu
Selimiye Birtat
Selimiye Birtat Menü

Selimiye Birtat

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama38

Koşuyolu, İstanbul şehrindeki Selimiye Birtat restoranının fotoğrafı

Menü – Selimiye Birtat

Menüden seçtiklerimiz

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Başlangıçlar

Dana Beyin

18,00
Çiğ Köfte

15,00
Dana Dil

12,00
CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salata

Çoban Salatası

15,00
Mevsim Salatası

15,00
Gavurdağı Salata

18,00
Peynirli Roka Salatası

18,00
EDAC407D-BA18-4F9E-9DCB-7798592614F3

Dana Etli Yemekler

Kaburga

45,00
Küşneme

55,00
Kuzu Şiş

45,00
Çöp Şiş

45,00
FAB79163-296C-4D4F-B977-D944577952C9

Kebap

Satır Kebap

35,00
Karski

55,00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Ana Yemekler

Lokum Ciğer

20,00
Tereyağlı Kuzu İşkembe

30,00
Kuzu Koç Yumurtası & Böbrek

30,00
Kuzu Kelle

30,00
Kuzu Dil

30,00
Kuzu Kokoreç

30,00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Tatlılar

Dondurmalı İrmik Helvası

18,00
İncir Tatlısı

18,00
Künefe

20,00
Ayva Tatlısı

18,00
Kabak Tatlısı

18,00

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Selimiye Birtat hakkında daha fazla

İhsan Solmaz'ın 1956 yılında başlattığı efsane; bugün iki şubesi Kadıköy ve Koşuyolu'nda sürdürülmeye devam ediyor. Hoş atmosferi, tadı damakta kalan mezeleri, güveçte sakatatları ama en önemlisi 50 yılı aşan tarifiyle nefis Arnavut Ciğeri; Koşuyolu Selimiye Birtat'ta kadehleri mutlulukla kaldırmanın anahtarları....

Sıklıkla sorulan sorular

Selimiye Birtat adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Selimiye Birtat adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk da sunar

Selimiye Birtat adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Selimiye Birtat restoranında vardır.

Selimiye Birtat restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1956 yılında Üsküdar Selimiye'de İhsan Solmaz tarafından kurulan Selimiye Birtat Meyhanesi; uzun yıllar boyu uğrayanları büyüleyen atmosferiyle bu semtteki varlığını sürdürdü. Son yıllarda Selimiye'deki ünlü yerinden ayrılıp Kadıköy Rıhtım'da ve Koşuyolu'nda açtığı iki adet şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor. İşletme ise ikinci kuşak Murat Solmaz ile oğlu üçüncü kuşak İlksoy Solmaz'ın özeniyle devam ettiriliyor. 1958 yılında menüye eklenen ve İhsan Solmaz'ın özel tarifiyle hazırlanan Arnavut Ciğeri; Selimiye Birtat denilince akla ilk gelen lezzet... Ancak Arnavut Ciğeri Selimiye Birtat'ın lezzet yelpazesindeki tek harika değil. Hepsi güveçte hazırlanan kuzu kelle, kokoreç, böbrek, uykuluk gibi sakatatlar; kuzu kaburga ve satır köfte gibi ocakbaşı lezzetleri, taze balıklar ve envai çeşit meze Selimiye Birtat Meyhanesi'nin güzelliklerini sofralarınıza taşıyan başlıca lezzetler arasında gösteriliyor. Sizler de Koşuyolu'nda Selimiye Birtat'ın hoş atmosferinde dostlarınızla nefis lezzetlerle dolu bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.

Dışarıda yemek yedikçe para iadesi kazan

Bir Quandoo hesabı oluşturarak 7,50₺ para iadesi kazan.

Bir masa ayırtarak 11,25₺ para iadesi kazan.

Bir yorum bırakarak 3,75₺ para iadesi kazan.