Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Koşuyolu
Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu

Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama38

5.5/6

2 değerlendirme

Koşuyolu, İstanbul şehrindeki Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu hakkında

Kartla ödeme
Park imkanı
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
12:00 - 01:00
Saturday
12:00 - 01:00
Sunday
12:00 - 01:00
Monday
12:00 - 01:00
Tuesday
12:00 - 01:00
Wednesday
12:00 - 01:00
Thursday
12:00 - 01:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu hakkında daha fazla

İhsan Solmaz'ın 1956 yılında başlattığı efsane; bugün iki şubesi Kadıköy ve Koşuyolu'nda sürdürülmeye devam ediyor. Hoş atmosferi, tadı damakta kalan mezeleri, güveçte sakatatları ama en önemlisi 50 yılı aşan tarifiyle nefis Arnavut Ciğeri; Koşuyolu Selimiye Birtat'ta kadehleri mutlulukla kaldırmanın anahtarları....

Sıklıkla sorulan sorular

Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu restoranında vardır.

Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu restoranında açık havada oturma alanı var.

Selimiye Birtat Meyhanesi Koşuyolu restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1956 yılında Üsküdar Selimiye'de İhsan Solmaz tarafından kurulan Selimiye Birtat Meyhanesi; uzun yıllar boyu uğrayanları büyüleyen atmosferiyle bu semtteki varlığını sürdürdü. Son yıllarda Selimiye'deki ünlü yerinden ayrılıp Kadıköy Rıhtım'da ve Koşuyolu'nda açtığı iki adet şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor. İşletme ise ikinci kuşak Murat Solmaz ile oğlu üçüncü kuşak İlksoy Solmaz'ın özeniyle devam ettiriliyor. 1958 yılında menüye eklenen ve İhsan Solmaz'ın özel tarifiyle hazırlanan Arnavut Ciğeri; Selimiye Birtat denilince akla ilk gelen lezzet... Ancak Arnavut Ciğeri Selimiye Birtat'ın lezzet yelpazesindeki tek harika değil. Hepsi güveçte hazırlanan kuzu kelle, kokoreç, böbrek, uykuluk gibi sakatatlar; kuzu kaburga ve satır köfte gibi ocakbaşı lezzetleri, taze balıklar ve envai çeşit meze Selimiye Birtat Meyhanesi'nin güzelliklerini sofralarınıza taşıyan başlıca lezzetler arasında gösteriliyor. Sizler de Koşuyolu'nda Selimiye Birtat'ın hoş atmosferinde dostlarınızla nefis lezzetlerle dolu bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.