Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Erenköy
Shorba İstanbul

Shorba İstanbul

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama17

Erenköy, İstanbul şehrindeki Shorba İstanbul restoranının fotoğrafı
Shorba İstanbul için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Shorba İstanbul hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Tuesday
10:00 - 02:00
Wednesday
10:00 - 02:00
Thursday
10:00 - 02:00
Friday
10:00 - 04:00
Saturday
10:00 - 04:00
Sunday
10:00 - 02:00
Monday
10:00 - 02:00

Shorba İstanbul hakkında daha fazla

Dünya mutfaklarından ve Anadolu topraklarından çıkan çeşit çeşit çorbanın sofralarınıza sunulduğu, lezzetin ve mutluluğun adresi Shorba, Erenköy şubesiyle sevenlerinin damaklarına damga vurmaya devam ediyor. Et yemeklerinden mantılara dek geniş yelpazedeki lezzet çeşitleriyle de nefis çorbalarını destekleyen Shorba, ikinci adresiniz haline geliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Shorba İstanbul adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Shorba İstanbul adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Shorba İstanbul restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Shorba İstanbul restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Shorba İstanbul restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kapısından girdiğiniz ilk anda kendinizi evinizde hissedeceğiniz, dostlarınızla buluşup lezzetin ve sohbetin keyfini dilediğinizce sürdürebileceğiniz “sıcak” bir mekan yaratmak amacıyla açılan Shorba, aynı yerde bulunmasına alışık olmadığınız çok sayıda leziz ve doyurucu çorba çeşidiyle başınızı döndürecek! Her gün Türk ve dünya mutfaklarından 24 özel çorbayı taze taze beğeninize sunan Shorba, bu bol malzemeli seçeneklerin her birini, sofranıza değişik soslarla hazırlanan kızarmış ekmekler eşliğinde ve farklı sunumlarla getiriyor. Ancak Shorba’nın menüsü yanlızca çorbayla sınırlı sanılmasın! Özel soslu et yemeklerinden, kurutulmuş yoğurt ve cevizle sunulan mantılara, zengin malzemeli salatalardan harika tatlılara uzanan geniş bir lezzet yelpazesi sizleri bekliyor... Diğer yandan, klasik dekorasyonu, nostaljik müzikleri, özenle hazırlanan çay ve kahve çeşitleriyle , günün stresinden uzaklaşmak için de tercih nedeniniz olabilecek dostane bir mekan Shorba...