Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Esenyurt
Special Et Steakhouse

Special Et Steakhouse

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama31

Esenyurt, İstanbul şehrindeki Special Et Steakhouse restoranının fotoğrafı
Special Et Steakhouse için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Special Et Steakhouse hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Saturday
08:00 - 02:00
Sunday
08:00 - 02:00
Monday
08:00 - 02:00
Tuesday
08:00 - 02:00
Wednesday
08:00 - 02:00
Thursday
08:00 - 02:00
Friday
08:00 - 02:00

Special Et Steakhouse hakkında daha fazla

Şehrin yükselen yıldızlarından Esenyurt, her gün yeni bir lezzet durağını sunuyor sakinlerine... Ne var ki bu lezzet duraklarından bazıları, "özel" tatları, sunduğu ortam ve hizmet kalitesiyle diğerlerinden hemen ayrışmayı başarıyor. Special Et Steak House; özellikle et severlere hitap eden menüsüyle her uğrayanı yüzünde bir gülümsemeyle uğurlamakta usta.

Sıklıkla sorulan sorular

Special Et Steakhouse adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Special Et Steakhouse adlı restoranın park yeri yoktur.

Special Et Steakhouse adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?

Evet, Special Et Steakhouse adlı restoran, Biftek yemekleri sunar

Special Et Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Esenyurt'un en beğenilen mekanlarından, et severlerin gözdesi Special Steak House; kendisini "özel" hissetmek isteyenlerin öncelikli tercihi... Dekorasyonu ve atmosferiyle adımınızı atar atmaz sizi sarıp sarmalayan Special Steak House, menüsüyle de yüzleri güldürüyor. Marinasyon ve dinlendirme tekniklerinin etkin olarak kullanıldığı etler, özel olarak getirtiliyor. Usta ellerce pişirilen bu lezzetler, masalarınıza özenle sunuluyor. Steak Burger, Lokum Burger, Cheese Burger, Dana Antrikot, Lokum, Kuzu Küşleme, Kuzu Sac Tava, Satır Köfte ve ortaya karışık menüleri, Special Et Steak House'un en çok tercih edilen tatları arasından en çok öne çıkanlar... Eğer sizler de Special Et Steak House'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.