Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Spectra Cafe & Restaurant

Spectra Cafe & Restaurant

Dünya Mutfağı, Türk, Avrupa

Ana menü fiyatı ortalama36

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Spectra Cafe & Restaurant restoranının fotoğrafı
Spectra Cafe & Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Spectra Cafe & Restaurant hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00

Spectra Cafe & Restaurant hakkında daha fazla

Binlerce yıllık tarihi ile İstanbul’un sembolü olan Sultanahmet’te, tarihi Hipodrom alanının hemen yanı başında bulunan Spectra Cafe & Restaurant, güler yüzlü servisi ile yerli ve yabancı misafirlerinin takdirini kazanıyor. Aynı ismi taşıyan otelin bünyesinde yer alan mekan, Türk ve dünya lezzetlerinin en özel hallerini masanıza sunarken Sultanahmet’in capcanlı kalabalığını keyifle izlerken nefis yemeklerin tadını çıkarabileceğiniz ortamıyla çok hoşunuza gidecek. kahvaltıdan akşam yemeğine kadar günün her saati ziyaret edebileceğiniz Spectra Cafe & Restaurant, size uluslararası kalitede hizmet veriyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Spectra Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Spectra Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Spectra Cafe & Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Spectra Cafe & Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Avrupa da sunar

Spectra Cafe & Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarihi Yarımada’nın tarihi ve mistik güzelliği içerisinde yer alan, her gün yerli ve yabancı sayısız misafiri ağırlayan Spectra Cafe & Restaurant, zengin menüsü, kaliteli ve güler yüzlü servisi ve ferah ortamı ile günün her saati keyifle ziyaret edebileceğiniz mekanlar arasında yer alıyor. Türk ve dünya mutfağının en ünlü tatlarını barındıran geniş seçenekleri ile en zor beğenenleri bile memnun edecek kalitede hizmet veren Spectra Cafe & Restaurant, bu tarihi bölgenin zenginliği tamamlayan bir ortam sunuyor. Leziz kahvaltı tabağı ile güne güzel bir giriş yapabileceğiniz mekanda, çeşitli çorbalar, leziz mezeler, taptaze salatalar ve sıcak başlangıçlar arasında seçim yapabilir, birbirinden güzel pizza, makarna, et ve balık yemeklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Dilerseniz Sultanahmet’te keyifle dolaşırken mola verip mekanın leziz sandviçlerinden ya da geniş tatlı menüsünden seçim yapıp çay veya kahvenizle birlikte bölgenin ambiansının tadını çıkarabilirsiniz. Başta ev yapımı limonata ve taze nar suyuyla beğeni kazanan içeceklerin tadına bakmayı unutmayın! Keyifli ortamında her türlü buluşma ve yemeklerinizi de gerçekleştirebileceğiniz Spectra Cafe & Restaurant, üst düzey hizmet kalitesiyle aradığınız her şeyi sunuyor. Kahvaltıdan öğle yemeğine, çay saatinden akşam yemeğine kadar günün her anında lezzet dolu saatler yaşayacağınız mekan, Sultanahmet bölgesindeki yeni gözdeniz olacak.