Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Stop Restaurant

Stop Restaurant

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama26

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Stop Restaurant restoranının fotoğrafı
Stop Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Stop Restaurant hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
09:00 - 02:00
Saturday
09:00 - 02:00
Sunday
09:00 - 02:00
Monday
09:00 - 02:00
Tuesday
09:00 - 02:00
Wednesday
09:00 - 02:00
Thursday
09:00 - 02:00

Stop Restaurant hakkında daha fazla

İster akşam ister gündüz saatinde, aklınızda lezzet, güler yüz ve samimiyet varsa adımlarınızın nihai yeri olmalı Stop Restaurant. Tarihi Çiçek Pasajı'nda enfes mezeler, sıcaklar ve mevsimlik balıklarla konuklarını ağırlayan Stop Restaurant'ta kadehleri sevgi ve dostluğa kaldırmak isteyen hemen herkes unutulmaz bir deneyime davetli.

Sıklıkla sorulan sorular

Stop Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Stop Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Stop Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Stop Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Stop Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Tarihi Çiçek Pasajı'nın göz kamaştıran atmosferine adımınızı ilk attığınız anda İstanbul'u solur, yaşamı hisseder ve yüzünüzde bir gülümsemeyle baş başa kalırsınız. Günün getirdiği stres ve gerginlik yerini mutluluğa bırakırken her masadan sohbet, çalgılardan müzik, mutfaklardan lezzet yağmaya başlar adeta. Bunlar arasından özel tatlarıyla öne çıkan Stop Restaurant'ta gerçek bir ruh dinlendirme yeri... Tecrübeli ellerce hazırlanan lezzetlerin damakları şenlendirdiği, servisin kalitesini ortaya koyduğu, güler yüzün eksik olmadığı mekanda dost sohbetleri yaşamı daha güzel kılmanın yolunu buluyor. Hoş mezelerin yanında taptaze balıkların da masaları renklendirdiği Stop'ta zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacak ve yeniden mekana gelmek için gün sayacaksınız. Eğer sizler de Stop Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.