Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Su Merdum

Su Merdum

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama49

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Su Merdum restoranının fotoğrafı
Su Merdum için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Su Merdum hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
07:00 - 23:00
Friday
07:00 - 23:00
Saturday
07:00 - 23:00
Sunday
07:00 - 23:00
Monday
07:00 - 23:00
Tuesday
07:00 - 23:00
Wednesday
07:00 - 23:00

Su Merdum hakkında daha fazla

Üsküdar Sakine Hanım Köşkü’nde Osmanlı’nın ihtişamını sonuna dek hissedeceğiniz Su Merdum Restoran’da yemekler şölene dönüşüyor. Deneyimli şeflerin elinden çıkma özel tatlarla dolu bir deneyim, bahçesi ve tarih kokulu atmosferiyle sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Su Merdum adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Su Merdum adlı restoranın park yeri yoktur.

Su Merdum restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Su Merdum restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Özenle ve şık bir biçimde restore edilmiş tarihi Sakine Hanım Köşkü butik otel ve restoran olarak hizmet veriyor. Üsküdar’da merkezi bir konumda yer alan köşkün havuz başında açık alanı ve şık dekorasyonu ile dikkat çeken kapalı alanları bulunuyor. Su Merdum mutfağında her zaman mevsiminde ve en taze ürünler kullanılarak usta ellerde hazırlanan yemekler damakta tat bırakan cinsten. Deneyimli şeflerin hazırladığı; Osmanlı - Türk mutfağının geleneksel tatları ile günümüzün modern mutfak detaylarının harmanlandığı muhteşem lezzetler eşliğinde yemeklerinizi bir şölene dönüşüyor. Mükemmel bir güne iyi ve lezzetli bir kahvaltı ile başlanacağını düşünenler için özenle seçilmiş taze ve organik ürünlerle hazırlanmış Su Merdum kahvaltısını da denemenizi tavsiye ediyoruz. Büyük davet ve organizasyonlara da ev sahipliği yapan Su Merdum’daki yerinizi hemen Quandoo’dan ayırtın ve ihtişamlı sofrasının tadını çıkartın.