Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kartal
Subaşı Restaurant

Subaşı Restaurant

Kebap, Türk, Orta Doğu

Kartal, İstanbul şehrindeki Subaşı Restaurant restoranının fotoğrafı
Subaşı Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Subaşı Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00

Subaşı Restaurant hakkında daha fazla

Kartal Yakacık'ta, "İstanbul'un balkonu" tanımlamasını sonuna kadar hak ettiğini gösteren nefes kesici manzarasıyla karşınıza çıkan Subaşı Restaurant, çam ağaçları altındaki doğası ve hoş atmosferiyle özel bir gün geçirmeniz için karşınızda! Türk ve dünya mutfaklarından farklı tatları konuklarına sunan Subaşı Restaurant'ta sevdiklerinizle güzel vakit geçirecek, yaşamın tadını ve güzelliğini yeniden yaşayacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Subaşı Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Subaşı Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Subaşı Restaurant adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Subaşı Restaurant adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Subaşı Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Lezzetli yemekleri ve eşsiz atmosferi ile "İstanbul'un balkonu" Subaşı Restaurant, misafirlerini nefes kesici bir manzara eşliğinde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. Nefes kesici manzarası kadar doğasıyla da ön plana çıkan mekan boydan boya çam ağaçlarının altında derin bir nefes alabileceğiniz bir yer sunuyor.Özenle hazırlanan menüsünde Türk ve dünya mutfaklarından seçme lezzetler özellikle ön plana çıkarken, usta aşçılar lezzeti ve özeni tüm seçeneklere yansıtmayı başarıyorlar. Farklı salon seçenekleri ile isteğinize göre kapalı veya açık salonlarla karşınıza çıkan mekan düğün, iş toplantısı, davet ve kutlamalarda müzik programı eşliğinde hoş tatlarını sizlere sunabiliyor. Eğer sizler de Subaşı Restaurant'ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.