Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Eyüp
Suda Kebap Göktürk

Suda Kebap Göktürk

Kebap, Türk

Eyüp, İstanbul şehrindeki Suda Kebap Göktürk restoranının fotoğrafı
Suda Kebap Göktürk için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Suda Kebap Göktürk hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00

Suda Kebap Göktürk hakkında daha fazla

Suda Kebap markası, lezzet dolu kebap sofralarını eşsiz sofralarınıza sunmak için yeşillikler içindeki Göktürk'te karşınıza çıkıyor. Hafızalardan silinmeyecek bir sofrayı, Suda Kebap'ın kalitesi ve ustalığıyla renklenen özel tatlarla yaşamak isteyenlerin uğrak yeri Suda Kebap Göktürk'te unutulmaz bir deneyime davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Suda Kebap Göktürk restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Suda Kebap Göktürk adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Suda Kebap Göktürk adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk da sunar

Suda Kebap Göktürk restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Su Entertainment Group'un Gaziantep'in yöresel lezzetleri kaliteli servis ve kusursuz hizmetle birleştirerek sunan markası Suda Kebap, müşterilerini eşsiz meze, yemek ve tatlılarla dolu bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Haydariden kebaba, ezmeden baklavaya özenle hazırlanmış zengin menüsüyle her damak tadına hitap eden ve hoş bir sohbet eşliğinde yöresel lezzetlerin tadını çıkarmak isteyenlere hitap eden Suda Kebap, İstanbul ve Bodrum'daki toplam 3 şubesinde müşterilerini ağırlıyor. Asya ile Avrupa kıtalarının ortasında, eşsiz manzarasıyla Suada Club-Galatasaray Adası'nda, Ege'nin incisi Bodrum'da ve Göktürk'te yeşillikler içindeki restoranlarında Gaziantep mutfağının lezzetli mezelerinin, yemeklerinin ve özel tatlılarının keyfine varabilirsiniz. Eğer sizler de Suda Kebap Suada'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.