Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Maslak
Suda Kebap Maslak

Suda Kebap Maslak

Kebap, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama42

Maslak, İstanbul şehrindeki Suda Kebap Maslak restoranının fotoğrafı
Suda Kebap Maslak için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Suda Kebap Maslak hakkında

Aile dostu ✨
Bugün açık
-
Açılış saati 06:00
Saturday
06:00 - 00:00
Sunday
06:00 - 00:00
Monday
06:00 - 00:00
Tuesday
06:00 - 00:00
Wednesday
06:00 - 00:00
Thursday
06:00 - 00:00
Friday
06:00 - 00:00

Suda Kebap Maslak hakkında daha fazla

Suda Kebap, Gaziantep mutfağının en lezzetli tatlarını Maslak'taki şubesinde de alıştığınız kalitede sizlerin karşısına çıkarıyor. Kalitenin ve lezzetin bir arada sizlere sunulduğu özel mekanda enfes kebaplar, yöresel lezzetler, tatlılar ve daima güler yüzlü bir hizmet anlayışı Suda Kebap Maslak'ta sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Suda Kebap Maslak restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Suda Kebap Maslak restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Suda Kebap Maslak adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Suda Kebap Maslak adlı restoranın park yeri yoktur.

Suda Kebap Maslak restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Su Entertainment Group'un Gaziantep'in yöresel lezzetleri kaliteli servis ve kusursuz hizmetle birleştirerek sunan markası Suda Kebap, müşterilerini eşsiz meze, yemek ve tatlılarla dolu bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Haydariden kebaba, ezmeden baklavaya özenle hazırlanmış zengin menüsüyle her damak tadına hitap eden ve hoş bir sohbet eşliğinde yöresel lezzetlerin tadını çıkarmak isteyenlere hitap eden Suda Kebap, İstanbul ve Bodrum'daki toplam şubeleriyle müşterilerini ağırlıyor. Asya ile Avrupa kıtalarının ortasında, eşsiz manzarasıyla Suada Club-Galatasaray Adası'nda, Ege'nin incisi Bodrum'da, Maslak'ta ve Göktürk'te yeşillikler içindeki restoranlarında Gaziantep mutfağının lezzetli mezelerinin, yemeklerinin ve özel tatlılarının keyfine varabilirsiniz. Eğer sizler de Suda Kebap Maslak'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.