Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Başakşehir
Sushico

Sushico

Japonca

Ana menü fiyatı ortalama23

Başakşehir, İstanbul şehrindeki Sushico restoranının fotoğrafı
Sushico için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Sushico hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Tuesday
11:30 - 23:00
Wednesday
11:30 - 23:00
Thursday
11:30 - 23:00
Friday
11:30 - 23:00
Saturday
11:30 - 23:00
Sunday
11:30 - 23:00
Monday
11:30 - 23:00

Sushico hakkında daha fazla

Bahçeşehir'deki şubesiyle tüm ülkeye sevdirdiği Uzak Doğu mutfağını semtteki misafirlerine sevdirmeye kararlı Sushico, hem hoş ortamı hem de ustalıkla masalarınıza sunduğu lezzetlerle kalpleri fethetmeye devam ediyor. Çin mutfağından Tayland ve Japon mutfağına kadar en özel tatlar Sushico Bahçeşehir'de sizlerle buluşuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Sushico adlı restoran Japonca yemekleri sunuyor mu?

Evet, Sushico adlı restoran, Japonca yemekleri sunar

Sushico restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Sushico restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sushi rollar, zencefil soslu tavuk, kuşkonmazlı dana eti, kızarmış Pekin ördeği, teriyaki soslu somon, kızartılmış dondurma... Çoğunun ismini belki de ilk defa SushiCo ile duydunuz ya da en lezzetlilerini SushiCo aracılığıyla tattınız... Başta Çin, Japon ve Thai mutfağı olmak üzere Uzakdoğu'nun en güzel lezzetlerini sizlerle buluşturan SushiCo'da farklı bir kültürden ve coğrafyadan kopup gelen nefis tatları deneyimleme şansı bulacaksınız. 1997'den beri Türkiye'de Uzakdoğu mutfağının en güzel örneklerini konuklarıyla buluşturan; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Kıbrıs'taki şubeleriyle bu mutfağı geniş kitlelere tanıtan SushiCo'nun en prestijli şubelerinden SushiCo Bahçeşehir, hem öğlen hem de akşam yemeklerinde masa bulmanın oldukça zorlaşabildiği bir mekan. En iyisi Quandoo aracılığıyla masanızı şimdiden ayırtın, nefis lezzetlerin tadına rahatlıkla bakma şansını kaçırmayın.