Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Tarabya
Tarabya Bahçe Restaurant

Tarabya Bahçe Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama40

Tarabya, Istanbul şehrindeki Tarabya Bahçe Restaurant restoranının fotoğrafı
Tarabya Bahçe Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Tarabya Bahçe Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Friday
08:00 - 01:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00
Thursday
08:00 - 01:00

Tarabya Bahçe Restaurant hakkında daha fazla

Giderek asfaltlaşan şehrin saklı kalan yeşillerinden Tarabya'da, palmiyelerle çevrili bir lezzet şatosundayız. En çarpıcı mekanların ardındaki isim Eda Baker, Tarabya Bahçe'de müşterilerine rengarenk bir şölen sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Tarabya Bahçe Restaurant adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Tarabya Bahçe Restaurant adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Tarabya Bahçe Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Tarabya Bahçe Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Tarabya Bahçe Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Güne bembeyaz bir gülümsemeyle başladınız. Bugün işe gitmiyorsunuz ve kendinize muhteşem bir kahvaltı ısmarlıyorsunuz. Yemyeşil çimler yeni kesilmiş ve kokusu burnunuza doluyor. Portakal suyundan taptaze bir yudum almak hiç fena fikir değil. Önce ızgara hellimi mi yemeli, yoksa domatesle yumurtanın ezelden beri dost olduğu menemeni mi? Eğer kahvaltıda çok yerseniz başlangıçların boynu bükük kalacak. Ünlü şef Yusuf Şahin'in mutfağından bir şey kaçırmak istemiyorsunuz. Peki etli nachos mu yoksa combo tabağından mı istemeli? Belki hafif bir salata da olabilirdi ara öğün olarak? Ama hayır... Bu yemyeşil doğanın içinde insanın iştahı açılıyor. Hala bembeyaz gülümseme var yüzünüzde. Elinde oscobuco taşıyan garson size doğru mu geliyor? Hayır siz ızgara antrikot söylemiştiniz. Yoksa mantar soslu bonfile mi sipariş ettiniz? Evet her şey o kadar mükemmel ki, karar vermekte zorlandınız. Ancak bu büyüleyici bahçe kendinize filtre kahve ve tiramisu ısmarlayacak kadar kararlı hale getirdi sizi. Çünkü palmiye ağaçlarıyla çevrili Tarabya Bahçe adeta zarafetiyle keyif veren bir mucize! Kendinizi iyi hissetmek, ağzınızı lezzet şöleniyle taçlandırmak ve palmiye ağaçlarının yanı başında oluşunuzu bembeyaz gülümsemelerle karşılamak istiyorsanız Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmanız yeterli!