Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beyoğlu
Tarihi Mey Restaurant

Tarihi Mey Restaurant

Türk, Orta Doğu

Beyoğlu, Istanbul şehrindeki Tarihi Mey Restaurant restoranının fotoğrafı
Tarihi Mey Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Tarihi Mey Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Tuesday
12:00 - 02:00
Wednesday
12:00 - 02:00
Thursday
12:00 - 02:00
Friday
12:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 02:00
Monday
12:00 - 02:00

Tarihi Mey Restaurant hakkında daha fazla

Tarihi meyhanenin sofranıza yıllardır aynı kaliteyi, aynı samimiyetle getirdiği, eskiyen duvarlarında unutulmaz hatıralar sakladığı, sizden de yenilerini eklemenizin istediği yerde, Tarihi Mey'deyiz!

Sıklıkla sorulan sorular

Tarihi Mey Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Tarihi Mey Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Tarihi Mey Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Tarihi Mey Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kasımpaşa'da meyhaneler arasında en eski isimlerden olan Tarihi Mey, hala ilk günkü kalitesini koruyarak İstanbul sakinlerine hizmet vermekte. Uzun yıllar boyunca ocakbaşı kültürüyle konuklarına eşsiz lezzetler sunmuş olan Tarihi Mey, bugün de mutfağına meyledilmesi için bir çok haklı sebebe sahip. Gerek yılların tecrübesi, gerek Beyoğlu'nun her daim canlı kalan dokusu Tarihi Mey'in sımsıcak sofrasına yansıyor. Kebabın usta ellerde özenle pişirildiği, her yöreye özgü mezenin büyük bir özenle hazırlandığı Mey, bir çok ünlü ismin de müdavimi olduğu bir yer. Kusursuz denecek kadar özenli ve eksiksiz sunumuna, şık, sade ve zarif atmosferine karşın, mekan sahipleri görünüşten çok içeriğin daha önemli olduğunu düşünüyor. Bunu “yemek ne kadar güzel ve süslü anlatılırsa anlatılsın, ne kadar ihtişamlı sunulursa sunulsun yenilmeden lezzeti anlaşılamaz. Burası da o kadar farklı bir ortam ki gelip yaşamayan bu ortamın lezzetini anlayamaz.” sözleriyle dile getiriyorlar. Sizler de bu ortamın lezzetine doymak, dostlarınızla birlikte kadeh kaldırmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Quandoo'dan Tarihi Mey için rezervasyonunuzu yaptırmak!