Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Zeytinburnu
Tarihi Merkez Efendi Köftecisi

Tarihi Merkez Efendi Köftecisi

Zeytinburnu, Istanbul şehrindeki Tarihi Merkez Efendi Köftecisi restoranının fotoğrafı
Tarihi Merkez Efendi Köftecisi için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Tarihi Merkez Efendi Köftecisi hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 20:00
Thursday
10:00 - 20:00
Friday
10:00 - 20:00
Saturday
10:00 - 20:00
Sunday
10:00 - 20:00
Monday
10:00 - 20:00
Tuesday
10:00 - 20:00
Wednesday
10:00 - 20:00

Tarihi Merkez Efendi Köftecisi hakkında daha fazla

50 yılı aşkın süredir İstanbul ve Türkiye'nin en iyi köftecilerinden biri olarak gösterilen Tarihi Merkezefendi Köftecisi,Rahmi Usta'nın bıraktığı lezzet mirasını korumaya devam ediyor. Enfes köfteleri, piyazı, mis gibi ayranıyla gerçek bir lezzet klasiğini yaşamak için sizler de bu özel mekana davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Tarihi Merkez Efendi Köftecisi restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Tarihi Merkez Efendi Köftecisi restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Tarihi Merkez Efendi Köftecisi adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Tarihi Merkez Efendi Köftecisi adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Biftek, Orta Doğu, Barbekü da sunar

Tarihi Merkez Efendi Köftecisi restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İlk olarak 1962 yılında duyulmaya başladı o meşhur köftenin, insanı büyüleyen kokusu, Merkezefendi sokaklarında... Derme çatma dükkanında bir masa ve 4 sandalyeyle başladı köfteciliğe rahmetli Rahmi Usta. Uzun yıllar en güzel köfteyi, en güzel piyazı ve mis gibi ayranıyla sundu misafirlerine, güveni, saygıyı ve güler yüzü bir borç bilerek… O günün bir masası onlarca masaya; 4 sandalye yüzlercesine dönüştü şimdi. Merkezefendi'deki restaurantı ve Zeytinburnu'ndaki şubesiyle… Şimdi günde yüzlerce porsiyon köfte sunuluyor misafirlerine. Yıllardır değişmeyen lezzetinin sırrını anlatan iki cümlesi vardı elbet; “Eti, yıllardır değiştirmediğim kasaptan alıyorum. Her etten köfte olmaz. Dananın kaburgası ve kuzunun boşluğu karışımından yapılmalı köfte. Pişirmesinin bile ilmi var.” Rahatsızlığı ve vefatından sonra işleri devralan oğulları Levent ve Bülent İlçi kardeşler; Rahmi Ustanın azmi ve emeğinin sayesinde bıraktığı bu emanet ile bu günlere gelmenin haklı gururunu yaşıyor.