Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
The Choice Bistro & Lounge

The Choice Bistro & Lounge

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama26

Ataşehir, İstanbul şehrindeki The Choice Bistro & Lounge restoranının fotoğrafı
The Choice Bistro & Lounge için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

The Choice Bistro & Lounge hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00
Thursday
11:00 - 02:00
Friday
11:00 - 04:00
Saturday
11:00 - 04:00
Sunday
11:00 - 02:00
Monday
11:00 - 02:00

The Choice Bistro & Lounge hakkında daha fazla

Batı Ataşehir’deki The Choice Bistro, sabahları enfes kahvaltıları, tüm gün ağızda dağılan lezzetleri, geceleri ise eğlence dolu atmosferiyle misafirlerini adeta kendisine aşık ediyor. Kalitenin, güler yüzün ve lezzetin bir araya geldiği böylesi özel bir mekanda yüzünüzü güldürecek farklı bir deneyim için sizler de The Choice Bistro & Lounge’a davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

The Choice Bistro & Lounge restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

The Choice Bistro & Lounge adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, The Choice Bistro & Lounge adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

The Choice Bistro & Lounge restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Önce İstanbul’un en genç ve enerjik semtlerinden Batı Ataşehir’i etkisi altına alan, ardından tüm Anadolu Yakası’nın ve şehrin dikkatini çekmeyi başaran bir mekan The Choice Bistro & Lounge. Şık dekorasyonuyla kalitesini henüz attığınız ilk adımda sizlere yansıtan mekanda enfes lezzetler günün ilk saatlerine karşınıza çıkıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan kahvaltı servisi şimdiden kendi müdavimlerini oluşturmuş durumda. Hem pancake, hem de geleneksel Türk kahvaltısının tadını çıkarabileceğiniz The Choice Bistro & Lounge’da dünya mutfağından tatlar ise sonraki saatlere damgasını vuruyor. Gece geç saatlerde ise eğlence ve müzik mekana hakim oluyor. DJ performansları, içecekler, dinamik ortam ve dinmeyen enerji; yüzünüzü güldürüp hayatın sıkıntılarını geride bırakmanıza yardımcı oluyor. Eğer sizler de The Choice Bistro & Lounge’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.