Menü – The Galliard Restaurant
Menüden seçtiklerimiz
Mevcut seçenekler:
Vejetaryen
Fırında Dana İlik
Karamelize arpacık soğan marmeladı, baharatlı çıtır ekmek
Steak Tartare
Baharatlı çıtır ekmekler, akdeniz yeşillikleri
Tavuk Ciğeri Pate
Baharatlı çıtır ekmekler
Salata
Anasonlu Pancar Salata
Yaban mersini, üzüm, ricotta ve keçi peyniri, taze otlu limon sos
Izgara Enginar Salata
Karışık yeşillik, ızgara keçi peyniri, tarhun ve hardal sos
Deniz Taraklı Salata
Karışık yeşillik, balzamikli ceviz ve pancar şurubu
Dana Yanak
Fırında ağır pişmiş; taze patates ve balkabağı püresi, kuzu göbeği mantarlı sos
Kuzu Pirzola
Fırında hardal ve taze otlu kıtırlar ile pişmiş buharda börülce fasulye, kremalı fırın patates,
Tavuk Göğüs
(Organik) ızgarada adaçayı ile pişmiş; baharatlı mantar, buharda börülce fasulye, hafif kremalı saf
Günün Seçmeleri
Tortellini (Ispanaklı)
Beş peynir dolgulu, yeşil zeytin, güneşte kurutulmuş domates, hafif krema sos
Linguini Kum Midyeli
Taze otlar, beyaz şarap sos
Paella Karışık
Tavuk, "chorizo", midye, kum midyesi, karides, kerevit, kalamar 2/4 kişilik *domuz eti içerir
Tatlılar
Tiramisu
Limonlu “Cheesecake”
"Devil's Food Cake" (hafif acılı)
The Galliard Restaurant hakkında daha fazla
Etiler'de Batı Akdeniz rüzgarları The Gaillard'da esiyor... Ünlü İtalyan yemekleri, Fransız spesiyalleri ve İspanyol tapas lezzetlerinin yanı sıra 52 çeşit kokteylden dilediğinizi tadabileceğiniz şık barıyla kaliteye ve lezzete gönül verenlerin son zamanlardaki değişmez tercihine siz de davetlisiniz.
Sıklıkla sorulan sorular
The Galliard Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?
The Galliard Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
The Galliard Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
The Galliard fine dining konsepti ile İtalyan, Fransız ve İspanyol mutfağının eşsiz lezzetlerini sunarken giriş katında yer alan brasserie konsepti ile de damak tadına önem veren misafirlerini hem öğlen hem de akşam saatlerinde ağırlıyor. Yaratıcı şef Turgut Ay öncülüğünde benzersiz pek çok lezzet ile konuklarına unutamayacakları deneyimler yaşatan The Galliard, her yaştan insana hitap ediyor. Şef Turgut Ay ve 15 kişilik mutfak ekibinin hazırladığı yepyeni brasserie menü ise özel lezzetleri ayrıcalıklı bir şekilde sunuyor. Dünya mutfağının seçkin lezzetlerinin yer aldığı brasserie menüsünde Kalamar Sote, Kuzu Kavurmalı Humus ve İspanyol böreği olarak bilinen Empanada ile lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz. Ana menüde yer alan Anasonlu Pancar "Carpaccio”, Linguini, Cafe de Paris Bonfile ise mutlaka tadılması gereken lezzetlerden. The Galliard’da klasik tatların yanı sıra usta şef Turgut Ay’ın özel tariflerini de deneyimlemek mümkün. Menü de yer alan Batı Akdeniz mutfağına ek olarak Brasserie bölümü için hazırlanan mantı, Etli Pazı Sarma ve The Galliard Burger gibi benzersiz lezzetleri konuklarının beğenisine sunuyor. The Galliard ünlü mimar Murat Arabarut’un özel dekorasyonu ile dikkat çekerken Kezban Arca Batıbeki, Kemal Seyhan ve Nermin Er gibi sanatçıların eserleri restoranın dokusunu ölümsüzleştiriyor.
