Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
The Irish Pub

The Irish Pub

İçecekler

Ana menü fiyatı ortalama23

Ataşehir, İstanbul şehrindeki The Irish Pub restoranının fotoğrafı
The Irish Pub için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

The Irish Pub hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 14:00
Friday
14:00 - 02:00
Saturday
14:00 - 02:00
Sunday
14:00 - 02:00
Monday
14:00 - 02:00
Tuesday
14:00 - 02:00
Wednesday
14:00 - 02:00
Thursday
14:00 - 02:00

The Irish Pub hakkında daha fazla

İrlanda rüzgarını Ataşehir'e taşıyan The Irish Pub, pub kültürünü, eğlencesini, rahatlığını ve yaşamını sizlere en iyi şekilde yansıtmaya kararlı. Lezzetli atıştırmalıkları, geniş alkollü ve alkolsüz içecek menüsü, hoş dekorasyonu ve çok daha fazlasıyla karşınıza çıkan The Irish Pub Ataşehir, günün rengini sizlerle paylaşmaya, stresi ve gerginliği ruhunuzdan uzak tutmaya devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

The Irish Pub adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, The Irish Pub adlı restoranın park yeri yoktur.

The Irish Pub adlı restoran İçecekler yemekleri sunuyor mu?

Evet, The Irish Pub adlı restoran, İçecekler yemekleri sunar

The Irish Pub restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sevdiklerinizle Ataşehir’de zaman geçirip keyifli sohbet etmek için yenilenen içeriği ve sunumuyla karşınıza çıkan The Irish Pub Ataşehir, vazgeçilmez mekanlarınızdan biri haline geliyor. Patates tava, turşu kurudite, mısır cipsi ve karışık çerez gibi atıştırmalıkları, geniş alkollü ve alkolsüz içecek menüsü, özel sunumlarıyla fark yaratan mekanlardan The Irish Pub , ister günün yorgunluğunu atmak, ister hafta sonlarına güzellik ve keyif katmak için istediğiniz anlarda kapılarını sizlere açıyor. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle birlikte gidebileceğiniz, hoş dekorasyonu, huzurlu ortamı ve güleryüzlü personeliyle The İrish Pub sizleri bekliyor. Eğer sizler de The Irish Pub Ataşehir'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.