Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bebek
The Pidde's

The Pidde's

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama18

Bebek, İstanbul şehrindeki The Pidde's restoranının fotoğrafı
The Pidde's için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

The Pidde's hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
11:00 - 02:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00

The Pidde's hakkında daha fazla

Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetlerinden pideyi alışılmışın dışında bir lezzete ve malzeme kalitesine ulaştıran The Pidde's, Bebek'te sizlerin karşısına çıkıyor. Çıtır çıtır pidelerinin yanı sıra nefis lahmacunları, çorbaları, tatlıları ve hoş dekorasyonuyla farklı bir deneyim yaşamak isteyenlerin adresi The Pidde's deneyimine sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

The Pidde's adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, The Pidde's adlı restoranın park yeri yoktur.

The Pidde's restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

The Pidde's restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

The Pidde's, ürün ve hizmet kalitesi ile sektöründe örnek gösterilen, insana ve çevreye saygıyı, müşteri memnuniyeti ile birlikte temel ilke edinmiş, yenilikçi yaklaşımlarla geleneksel tadımız pideyi bir dünya markası haline getirmek üzere yola çıktı. The Pidde's sizler için ürünlerin en kalitelisini araştırıyor, büyülü bahçelerde geziyor, Anadolu’yu diyar diyar dolaşıp önünüze getiriyor. Geleneksel tadımız pide, alışık olmadığınız bir tarzda karşınıza çıkıyor. Alametifarikası çıtır çıtır olan; başrollerinde özenle seçilmiş etler ve organik sebzeler, eritildiğinde karşı konulmaz bir lezzet haline gelen peynir ile incecik hamuruyla karşı konulmaz lezzetli pideler yapılıyor. Ve size bildiğiniz bütün lahmacunları da unutturacak Piddes lahmacunlar sunuyor. Sağlıklı ve içinizi ısıtacak anne eli değmiş gibi çorbalar hazırlanıyor. Üzerine Belçika çikolatası sosu dökülen profiteroller ve çay kahvenin yanında size eşlik eden bisküvilerle yapılan magnolialar sizi mutluluk diyarlarında dolaştırıp muhabbetinize muhabbet katıyor.