Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Akaretler
Toi Restaurant & Lounge

Toi Restaurant & Lounge

Akdeniz, Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama53

5.0/6

1 değerlendirme

Akaretler, İstanbul şehrindeki Toi Restaurant & Lounge restoranının fotoğrafı
Toi Restaurant & Lounge için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Toi Restaurant & Lounge hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 17:00
Tuesday
17:00 - 02:00
Wednesday
17:00 - 02:00
Thursday
17:00 - 02:00
Friday
17:00 - 02:00
Saturday
17:00 - 02:00
Sunday
Kapalı
Monday
17:00 - 02:00

Toi Restaurant & Lounge hakkında daha fazla

Akaretler'de dünyanın lezzetlerini ve tatlarını sizlere sunmayı başaran, şıklığı ve sunumuyla da kendine has bir sayfa açan TOI karşınızda! Dünyaca ünlü şeflerle çalışan İsmet Saz'ın mutfaktaki tüm tecrübesini ve yeteneklerini yansıttığı mekan, farklı bir filozofi ve rahat bir ortam sunuyor. Sizlere sevdiklerinizle bu hoş ortamın tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Toi Restaurant & Lounge restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Toi Restaurant & Lounge adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Toi Restaurant & Lounge adlı restoranın park yeri yoktur.

Toi Restaurant & Lounge restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un en ayrıcalıklı mekanları arasında yerini alan TOI, çeşitli damak tatlarına hitap eden seçkin lezzetleri, zengin şarap kavı ve başarılı servisi ile vazgeçilmez adresiniz. Özenle seçilmiş nefis dünya mutfağının yeni tatlarını farklı sunumlarla deneyebileceğiniz TOI, İsmet Saz imzası taşıyan özel menüsüyle lezzetin kalitesini hissetmenizi sağlıyor. Carlo Bernardini başta olmak üzere Daniel Ng, Elena Mattei, David Shipman, Amerika’da ise Julio Velaquez, Franco Paterno, Gordon Ramsay, Marcus Glocker ve Gerath Evans gibi şeflerle çalışan İsmet Saz, tüm tecrübesini ve yeteneğini TOI Akaretler'de sizler için sunuyor. Perşembe, Cuma ve Cumartesi akşamları DJ performansları ile iyi yemek kadar iyi müzik takipçilerinin de uğrak noktası olan TOI, her gün 17.00-19.00 sıradışı tapas menüsü, 19:00 -23:00 özel yemek menüsü ve dj performansı ile 02.00’a kadar açık. Eğer sizler de TOI Akaretler'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.