Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Zeytinburnu
Tonyalı Balık

Tonyalı Balık

Zeytinburnu, İstanbul şehrindeki Tonyalı Balık restoranının fotoğrafı
Tonyalı Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Tonyalı Balık hakkında

Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Thursday
11:00 - 01:00
Friday
11:00 - 01:00
Saturday
11:00 - 01:00
Sunday
11:00 - 01:00
Monday
11:00 - 01:00
Tuesday
11:00 - 01:00
Wednesday
11:00 - 01:00

Tonyalı Balık hakkında daha fazla

Balığın tazesini aramak ve bulmak, damağına düşkün misafirlerin en önemli uğraşlarından biri. Mevsiminde taze balığı bulduğunuz gibi iyi pişirileceğinden de emin olacağınız bir yer arıyorsanız karşınızda Tonyalı Balık! Başta hamsisi olmak üzere taze balık çeşitleriyle olduğu kadar samimi ortamıyla da tercih sebebi olmayı sürdürüyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Tonyalı Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Tonyalı Balık adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Tonyalı Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Tonyalı Balık restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Tonyalı Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Zeytinburnu’nun gerçek lezzet duraklarından biri samimi ve sıcak ortamıyla kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz mekanlardan Tonyalı Balık… Adındaki “balık” ibaresinin hakkını veren Tonyalı’nın en çok çaba sarf ettiği ve üzerinde durduğu hususlardan biri kuşkusuz sofralarınıza taze balık sunmak… Hamsinin en lezzetlilerinin pişirildiği mekanda ızgaralar kömür ateşinde pişerek sizlere sunuluyor. Personelin güler yüzlü tutumu ve ilgili yaklaşımı da mekana birden çok kez uğramanız için sizlere gerekli tüm sebepleri sunuyor. Sizlere ister tek başınıza ister dostlarınızla bu hoş ortamın tadını çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Tonyalı Balık’ta kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.