Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Akatlar
Tribeca Akatlar

Tribeca Akatlar

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama30

Akatlar, Istanbul şehrindeki Tribeca Akatlar restoranının fotoğrafı
Tribeca Akatlar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Tribeca Akatlar hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 08:30
Tuesday
08:30 - 23:00
Wednesday
08:30 - 23:00
Thursday
08:30 - 23:00
Friday
08:30 - 23:00
Saturday
08:30 - 23:00
Sunday
08:30 - 22:00
Monday
08:30 - 23:00

Tribeca Akatlar hakkında daha fazla

New York lezzetleri başta olmak üzere dünya mutfaklarından özel tatları masalarınıza sunan, bunu yaparken de eşsiz bir atmosferle sizi çevreleyen marka Tribeca, Akatlar şubesiyle karşınızda! 1998 yılından beri lezzet sunan Tribeca’nın lezzet serüveninden sizler de bir anı edinmek isterseniz Akatlar’daki adresiniz belli.

Sıklıkla sorulan sorular

Tribeca Akatlar adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Tribeca Akatlar adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Tribeca Akatlar restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Tribeca Akatlar restoranında açık havada oturma alanı var.

Tribeca Akatlar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1998 yılında İstanbul'da esmeye başlayan bir lezzet rüzgarı Tribeca. Daha sonra hem İstanbul’da hem de Ankara’da pek çok mekanla tatlarını misafirlerine sunan markanın Akatlar şubesi de bu özel tecrübeyi sizlerle buluşturmak için karşınızda. Tribeca bagelın yanı sıra New York'a özgü Thin Crust Pizza'sı, New York usulü kahvaltıları, dev burger tabakları, New York usulü tatlıları (cheesecake, havuçlu kek, brownie) ve enfes soğuk ve sıcak kahveleriyle misafirlerine New York’tan bir kesit sunarken dünya mutfaklarını da es geçmiyor. Nefis tortilla ekmeğine sarılı wrapler, çeşit çeşit soslarla lezzetlendirilmiş salatalar, özel soslu bonfileli ana yemekler, özel domates ve organik zeytinyağı ile üretilen soslu markalar, istiridye soslu noodle makarnalar bunlardan bazıları… Tribeca müdavimleri sadece öğle ve akşam yemeklerinde değil, sabah saatlerinde de özel kahveler eşliğinde kahvaltıların ve öğleden sonra New York tarzı tatlıların keyfini çıkarabilir. Eğer sizler de Tribeca Akatlar’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.