Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Ankara
Oran
Tribeca Panora

Tribeca Panora

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama35

Oran, Ankara şehrindeki Tribeca Panora restoranının fotoğrafı
Tribeca Panora için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Tribeca Panora hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00

Tribeca Panora hakkında daha fazla

1998 yılında İstanbul Yeniköy’de açıldıktan sonra, sunduğu New York lezzetleri ve dünya mutfağından tatlarla damaklarınıza renk katan Tribeca; Ankaralı konuklarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Ankara’daki Panora AVM şubesinde hem New York’tan hem de dünyadan tatlar sunan Tribeca’nın enfes masalarına ve özel atmosferine sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Tribeca Panora restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Tribeca Panora restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Tribeca Panora restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Tribeca Panora restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Tribeca Panora restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1998 yılında İstanbul'da esmeye başlayan bir lezzet rüzgarı Tribeca. Daha sonra hem İstanbul’da hem de Ankara’da pek çok mekanla tatlarını misafirlerine sunan markanın Ankara’daki Panora AVM şubesi de bu özel tecrübeyi sizlerle buluşturmak için karşınızda. Tribeca bagelın yanı sıra New York'a özgü Thin Crust Pizza'sı, New York usulü kahvaltıları, dev burger tabakları, New York usulü tatlıları (cheesecake, havuçlu kek, brownie) ve enfes soğuk ve sıcak kahveleriyle misafirlerine New York’tan bir kesit sunarken dünya mutfaklarını da es geçmiyor. Nefis tortilla ekmeğine sarılı wrapler, çeşit çeşit soslarla lezzetlendirilmiş salatalar, özel soslu bonfileli ana yemekler, özel domates ve organik zeytinyağı ile üretilen soslu markalar, istiridye soslu noodle makarnalar bunlardan bazıları… Tribeca müdavimleri sadece öğle ve akşam yemeklerinde değil, sabah saatlerinde de özel kahveler eşliğinde kahvaltıların ve öğleden sonra New York tarzı tatlıların keyfini çıkarabilir. Eğer sizler de Tribeca Panora AVM’de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.

Yakındaki restoranlar