Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Uçanev

Uçanev

Kek ve kahve

Ana menü fiyatı ortalama19

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Uçanev restoranının fotoğrafı
Uçanev için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Uçanev hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Tuesday
10:00 - 01:00
Wednesday
10:00 - 01:00
Thursday
10:00 - 01:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
10:00 - 01:00
Monday
10:00 - 01:00

Uçanev hakkında daha fazla

Beyoğlu'nda günün her saatine farklı bir lezzet ve mutluluk çözümü getirmeyi başaran, ister tek başınıza ister sevdiklerinizle birlikte hoş anlar geçirmenizi sağlayan özel bir yer Uçanev. Dünya mutfaklarından lezzetleri, geniş alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleri, hobi oyunları, rahat ortamı ve çok daha fazlasıyla Uçanev karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Uçanev adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Uçanev adlı restoranın park yeri yoktur.

Uçanev restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Uçanev restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ni kesen her sokak; içindebaşka bir dünyaya ait bir kapıyı aralar. Bu kapılar bazen lezzete, bazen eğleneceye, başka bir zamansa huzura ve rahatlığa açılır. Büyük Parmakkapı'da karşınıza çıkan mekanlardan Uçanev, bulunduğu sokağa hem rahat bir atmosfer hem de lezzet sunmayı başarıyor. Kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz rahat atmosferinde ister dünya mutfaklarından farklı tatları deneyin, ister alkollü ve alkolsüz içecek çeşitlerinin tadını çıkarın; hangisi olursa olsun Uçanev'de günün her saatine uygun bir tat bulmayı başaracaksınız. Mekanda farklı hobi oyunlarını da güzel vakit geçirmek için oynayabileceğinizi hatırlatalım. Eğer sizler de Uçanev'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.