Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Şişli
Urban Diner

Urban Diner

Kek ve kahve

Ana menü fiyatı ortalama28

Şişli, Istanbul şehrindeki Urban Diner restoranının fotoğrafı
Urban Diner için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Urban Diner hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00

Urban Diner hakkında daha fazla

Sanatçılar Parkı'nın içinde, şehir parklarında benzerine rastlanmayacak konseptte gerçek bir lezzet mekanı sizleri bekliyor. Baconlı savdviçleri, özel yapım pancakeleri, burgerleri, hot dogları ve çok daha fazlasıyla karşınıza çıkan Urban Diner, kendinizi farklı bir dünyada gibi hissedebileceğiniz özel bir yeri sizlerle buluşturuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Urban Diner restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Urban Diner restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Urban Diner restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Urban Diner restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Urban Diner restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Maçka'da Sanatçılar Parkı'nın içinde, alışılagelmiş park yeme içme yerlerinden son derece farklı konseptiyle konuklarının dikkatini çeken özel bir yer: Urban Diner. konuklarına Amerikan filmlerindeki yol kenarı mekanlarının sempatikliğini sunan bu özel yer, dekorasyonu ve farklı atmosferiyle içeri adımınızı atar atmaz farkı hissedebileceğiniz özel bir yer. Farklı tarzını menüsüne de yansıtan mekanda pancakeler, karides çubukları, hot doglar, burgerler, baconlu sandviçler ve çok daha fazlası sizlerin karşısına çıkmayı başarıyor. Sizlere sevdiklerinizle mekanın tadını tadını çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Urban Diner'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.