Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Urla
Vera Melissa Bar

Vera Melissa Bar

Urla, İzmir şehrindeki Vera Melissa Bar restoranının fotoğrafı
Vera Melissa Bar için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Vera Melissa Bar hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
09:00 - 23:00
Friday
09:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
Kapalı
Tuesday
09:00 - 23:00
Wednesday
09:00 - 23:00

Vera Melissa Bar hakkında daha fazla

Adını "ölümsüzlük içiren tanrıça" Vera Melissa'dan alan özel bir yerde, özel kokteyller, şaraplar ve tatlarla tanışma zamanı! Urla'nın farklı mekanı Vera Melissa Bar'da unutulmaz bir zaman dilimine davetlisiniz!

Sıklıkla sorulan sorular

Vera Melissa Bar adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Vera Melissa Bar adlı restoranın park yeri yoktur.

Vera Melissa Bar adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Vera Melissa Bar adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Biftek, Akdeniz, Avrupa da sunar

Vera Melissa Bar restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Vera Melissa, ‘’ Ölümsüz Mutluluklar Bahçesi ’’ Ege denizinin en eski limanı ve edebi gençliğin kenti Klazomenai... Şimdiki adıyla Urla! Dünya ikinci kez, bir zeytin ağacının köklerinde Urla’da doğdu. Bu ağaca dünya ağacı, meyvesinden akan yağa da yaşam suyu denildi. Ağaçtan akan yaşam suyu zamanla çevresindeki bir havuzu oluşturdu ve bu havuzun içinden, bitki içinde bir ölümsüzlük tanrıçası doğdu. Kısa zamanda tanrıçanın güzelliği ve sihri tüm dünyaya yayıldı. Dünyanın tüm bilginleri, ustaları her yıl bu ağacın etrafında toplandı ve tanrıçanın avuçlarından 'Yaşam Suyu' içerek, kendilerini yeniden doğurdu. Tüm bu özelliklerinden dolayı, ölümsüzlük içiren bu tanrıçaya, “Gerçek Yaşam” anlamına gelen ''Vera Melissa'' adı verildi. Tanrıçanın mucizelerinden bir ışıltıyı sizlere sunan Urla'daki Vera Melissa Bar'da ölümsüz anılara ev sahipliği yapmak için sizlere nefis lezzet hediye ediyor. Eğer sizler de Vera Melissa Bar'da kendinize ait bir bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.