Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Asmalımescit
Victoria Ocakbaşı

Victoria Ocakbaşı

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama26

Asmalımescit, Istanbul şehrindeki Victoria Ocakbaşı restoranının fotoğrafı
Victoria Ocakbaşı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Victoria Ocakbaşı hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
11:00 - 02:00
Sunday
11:00 - 02:00
Monday
11:00 - 02:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00
Thursday
11:00 - 02:00

Victoria Ocakbaşı hakkında daha fazla

Taş duvarları, o taş duvarların verdiği özel atmosferi, fasıl melodileri ve önünüzde enfes lezzetlerle bir günü nasıl geçirmek isterseniz size onu sunan gerçek bir ocakbaşı. Samimi sunumu ve güler yüzlü personeliyle müdavimi olacağınız mekan enfes et çeşitleriyle de konuklarını gerçek bir lezzet tecrübesine davet ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Victoria Ocakbaşı adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Victoria Ocakbaşı adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk da sunar

Victoria Ocakbaşı adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Victoria Ocakbaşı adlı restoranın park yeri yoktur.

Victoria Ocakbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Asmalımescit, İstanbul'un en hareketli sokaklarını bünyesinde bulundurmakla kalmıyor; gerçek lezzet sofralarını da konuklarına yaşatmayı sürdürüyor. Özel ocakbaşı konseptinde mekanlar da bu lezzet sofralarını doyasıya yaşayabileceğiniz mekanlardan biri olarak göze çarpıyor. Bu özel sofraların kurulduğu yerlerden biri de kuşkusuz Victoria Ocakbaşı. Taş duvarlarıyla farklı bir atmosfere girdiğinizi size hemen belli eden mekan, enfes etleri, biberli ekmekleri ve mezeleriyle tadı damağınızda kalacak sofraları sizlere sunan mekan, sevdiklerinizle unutulmaz anılara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor. Fasıl ve personelin titiz tutumuyla da yüzleri güldüren mekanın müptelası olacaksınız. Eğer sizler de Victoria Ocakbaşı'nda kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.