Vino Steakhouse hakkında
Vino Steakhouse hakkında daha fazla
75 yılı aşmış tarihi bir binanın içinde bahçesi, terası ve salonlarıyla göz alıcı bir ortamı sizlerle buluşturan çok özel bir mekan... 350 çeşit şarabı sizlerle buluşturan kavı, dry aging yöntemi ve geleneksel yöntemlerle hazırlanan etleri ve farklı lezzetleriyle Vino Steak House Göztepe’nin en prestijli noktalarından biri...
Sıklıkla sorulan sorular
Vino Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Vino Steakhouse adlı restoranın park yeri var mı?
Vino Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
1937 yılında yapılmış ve projesi Anıtkabir’in de mimarı olan Emin Halid Onad tarafından hazırlanmış tarihi bir binada yer alır Vino Steak House... İşletmecisi Metin Kocabaş’ın ayrıntılı ve titiz çalışmasıyla yapılan restorasyon; binanın güzelliğinin yeniden altını çizer ve sizlerle paylaşır. 2013 yılında hizmete giren Vino’nun hoş terası ve bahçesinin yanı sıra göz alıcı iç mimarisini sonuna dek yaşayabildiğiniz salonları da zevkin, kalitenin ve şıklığın etkisini sunar gözlerinizin önüne. İsminden de anlaşılabileceği üzere şarap ve et konusunda oldukça iddialı olan Vino Steak House’un kavı 13 ülkeden 350 çeşit şarapla sizleri buluşturuyor. Bilinen markaların yanı sıra butik bağların şaraplarını da sofralarınıza servis eden Vino’da et çeşitlerinin yanı sıra makarna, pizza ve risotto gibi lezzetler de sofralarınıza servis edilmek için kendilerine uygun şarabın eşliğini bekliyorlar adeta. Dry Aging yöntemiyle saklanan etler başta New York ve Florentine Steak gibi tatları sizlerle buluştururken Şato Bonfile ve Kuzu Kafes gibi tatlar da restoranın spesiyalleri arasında gösteriliyor.