Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Nişantaşı
Yalan Dünya

Yalan Dünya

Türk

Nişantaşı, İstanbul şehrindeki Yalan Dünya restoranının fotoğrafı
Yalan Dünya için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yalan Dünya hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 20:00
Thursday
20:00 - 01:30
Friday
20:00 - 01:30
Saturday
20:00 - 01:30
Sunday
20:00 - 01:30
Monday
20:00 - 01:30
Tuesday
20:00 - 01:30
Wednesday
20:00 - 01:30

Yalan Dünya hakkında daha fazla

Meyhane denilince, genellikle izbe ve havasız mekanlar akla gelirdi. Ferah, aydınlık, iyi havalandırılmış, şık ve sade tasarımı, arka fondaki müzikleriyle yeni nesile adapte olmuş modern meyhanemiz Yalan Dünya’yı müşterimizle buluşturduk. Modern meyhane, geleneksel rakı kültürünü 90’lardan günümüze unutulmaz şarkıları Dj Performansıyla, rakının flörtleşmesine şahit oluyor. Yalan dünya konsepti aslında yeni nesil meyhanelere bir fark olarak geldi, Biz kendimize modern meyhane demeyi uygun bulduk, sadece dj ve eğlence değil iyi ve kendi yorumumuzla sunduğumuz mezelerlerin yanı sıra arkadaşınız rakısını yudumlarken siz kokteyl içerek ona eşlik edebilirsiniz kalıpları esnetiyoruz, Yalan Dünya da şarkılar ruhunu okşarken Chemizin özel hazırladığı mezelerin tadıda damağınız kalacak..

Sıklıkla sorulan sorular

Yalan Dünya restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Yalan Dünya restoranında açık havada oturma alanı var.

Yalan Dünya restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard ile ödeme yapabilirsiniz.

Yalan Dünya restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yalan Dünya restoranı neden bu kadar popüler? Türk yemekleri ve içecekleri, dışarıda yemek isteyenleri Yalan Dünya restoranına çekiyor. İstanbul şehrinde Nişantaşı yakınlarında yer alan Yalan Dünya, Türk gibi yemekler sunuyor. İstanbul şehrinde, Yalan Dünya mekânını diğer restoranlardan farklı kılan şeyleri öğren ve keyfini çıkartmak üzere bir sonraki yemeğin için masanı şimdiden ayırt!