Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Yan Meyhane

Yan Meyhane

Türk

Ana menü fiyatı ortalama23

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Yan Meyhane restoranının fotoğrafı
Yan Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yan Meyhane hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 19:00
Friday
19:00 - 04:00
Saturday
19:00 - 04:00
Sunday
19:00 - 04:00
Monday
19:00 - 04:00
Tuesday
19:00 - 04:00
Wednesday
19:00 - 04:00
Thursday
19:00 - 04:00

Yan Meyhane hakkında daha fazla

Cihangir’in modern meyhanesi, günün sonunu stresten ve sıkıntıdan arınmış bir şekilde getirmeniz için karşınızda! Hamsi kuşundan kalamar ızgaraya, taze kekikli ahtapot güveçten taze balık çeşitlerine dek pek çok lezzeti masanızda bulabileceğiniz Yan Meyhane’de dostluk, lezzet ve titiz hizmet, mekanı vazgeçilmezleriniz arasına sokuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Yan Meyhane restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Yan Meyhane restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Yan Meyhane restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Yan Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Cihangir’de lezzetin, sohbetin ve modern meyhane kültürünün sevilen mekanı “Yan Meyhane” karşınızda! Yan Meyhane’nin tüm lezzetleri özenle hazırlanıyor, konuklarına tekrar tekrar Yan Meyhane’ye gelmesi için özel sebepler sağlıyor. Balık köfte, hamsi kuşu, Rum böreği, bebek kalamar ızgara, taze kekikli ahtapot güveç, beğendili ahtapot, tereyağlı karides gibi sıcaklar damakları renklendirirken levrek marin, enginar kalbi, peynir dolgulu biber, borani, soslu deniz börülcesi gibi mezeler özellikle tercih ediliyor. Balık çeşitleri ve köfte ise ana yemeklerde karşınızda. Eğer sizler de Yan Meyhane’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.