Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Yazı Tura Barcade

Yazı Tura Barcade

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama19

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Yazı Tura Barcade restoranının fotoğrafı
Yazı Tura Barcade için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yazı Tura Barcade hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Thursday
12:00 - 04:00
Friday
12:00 - 04:00
Saturday
12:00 - 04:00
Sunday
12:00 - 04:00
Monday
12:00 - 04:00
Tuesday
12:00 - 04:00
Wednesday
12:00 - 04:00

Yazı Tura Barcade hakkında daha fazla

Beşiktaş'ın kıpır kıpır sokaklarına kendi hareketliliğini katan özel bir yer... Yazı Tura Barcade, hoş ve esprili dekorasyonu, samimi ortamı ve eğlence dolu havasıyla günün tüm sıkıntısını geride bırakabileceğiniz özel bir yer. Geniş alkollü ve alkolsüz içecek çeşitlerinin yanı sıra lezzetli tatlar da Yazı Tura Bacade'de sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Yazı Tura Barcade adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Yazı Tura Barcade adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Yazı Tura Barcade restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Yazı Tura Barcade restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Yazı Tura Barcade restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şehrin nabzını tutan; yaşamın ve eğlencenin sokakları ve mekanları teslim aldığı yerlerden Beşiktaş'ta kıpır kıpır bir mekan; gündüzünüzü ve akşamlarınızı renklendirmek için karşınızda! Yazı Tura Barcade, yaşamdan keyif almak isteyenlerin başlıca tercihi olarak sizleri hoş bir zaman dilimine davet ediyor. Yönetmen ve senarist Selçuk Aydemir'in mekanı Yazı Tura Barcade'de her an bir ünlü simayla karşılaşmanız da mümkün. Hoş dekorasyonu duvarlara yazılı aforizmalar ve karikatürler tamamlıyor. Samimi ve sıcak bir atmosferi sizlerle buluşturan mekanda pek çok alkollü ve alkolsüz içecek çeşitinin tadını çıkarabilirsiniz. Mekanın lezzetli atıştırmalık ve tatları da damaklarınıza renk katıyor. Eğer sizler de Yazı Tura Barcade'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.