Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Selçuk
Yedi Bilgeler Restaurant

Yedi Bilgeler Restaurant

İtalyan, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama30

5.0/6

1 değerlendirme

Selçuk, İzmir şehrindeki Yedi Bilgeler Restaurant restoranının fotoğrafı
Yedi Bilgeler Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yedi Bilgeler Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 09:00
Friday
09:00 - 22:00
Saturday
09:00 - 22:00
Sunday
09:00 - 22:00
Monday
09:00 - 22:00
Tuesday
09:00 - 22:00
Wednesday
09:00 - 22:00
Thursday
09:00 - 22:00

Yedi Bilgeler Restaurant hakkında daha fazla

Dünyanın yedi harikası bir tarafa dursun, İzmir'in "yedi harikası" sizleri avucuna alacak… İzmir'in harikalarını kendi bünyesinde toplamış Yedi Bilgeler, sizleri de bu harikalar diyarına “sekizinci bilge” olmaya davet ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Yedi Bilgeler Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Yedi Bilgeler Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Yedi Bilgeler Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Yedi Bilgeler Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Yedi Bilgeler Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Herkes kadehin hakkını veremiyor. İçmeden önce düşünmek, tadarken eskileri yad etmek, sohbetin inceliklerinden nemalanmak her yerde mümkün olmuyor. Her kadeh de insana bu zevkleri yaşatmıyor. Yedi Bilgeler bütün bunların kapılarını antik bünyesinde sizler için açmış durumda. Şişelerine yedi farklı isim vermiş, her yeni güne farklı bir düş sunmuşlar: Thales, Bias, Solon, Khilon, Anaxagoras, Lassos ve Pyhtagoras. Her açılan şişeyle farklı bir dönem ve farklı düşünce sarıyor etrafınızı, üstünüze düşen tek şey, bu kadehlerin hakkını vermek oluyor. Üzümünü yerken bağını sormamak olmaz diyenler için Yedi Bilgeler bu yedi harikasının nasıl yapıldığını görme şansı tanıyor. Yemeğinizi yerken restoran balkonundan şaraphanedeki çalışmaları izleyebilirsiniz. Bağbozumu dönemi dışında şaraplarımız dinlenmede, olgunlaşmada oluyor. Bu dönemde de işlemleri bağbozumu döneminde çekilmiş fotoğraf ve kamera çekimleri ile hazırlanmış sunumla izleme, öğrenme, sorularınızla meraklarınızı giderme şansına sahipsiniz. Sizi yaşadığınız zamandan, iş hayatından, hayatın esasından koparan iş yoğunluğundan uzaklaştıracak bu mekanda birkaç gün geçirmek isterseniz konaklama imkanı da sunuluyor. Bu harikalar diyarında lezzetli bir serüvene atılmak, antik dokunuşların arasında sekizinci harika olmak isterseniz, Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmanız yeterli!