Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Yeniköy
Yeniköy Sandal Balık

Yeniköy Sandal Balık

Balık

Ana menü fiyatı ortalama27

5.0/6

1 değerlendirme

Yeniköy, İstanbul şehrindeki Yeniköy Sandal Balık restoranının fotoğrafı
Yeniköy Sandal Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yeniköy Sandal Balık hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
09:00 - 23:00
Sunday
09:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00

Yeniköy Sandal Balık hakkında daha fazla

İstanbul Boğazı'nın en sıcak gülümsesini yolladığı Yeniköy'de deniz kokusunun peşini bırakmayın. O koku sizi her zaman nefis lezzetlerin sofraları donattığı; balık kokoreçten balık beğendiye farklı tatların keşfedildiği, balığın en tazesinin tabağınızı süslediği yerlere götürecek... Sizi kaçınılmaz olarak Sandal Balık'a sürükleyecek...

Sıklıkla sorulan sorular

Yeniköy Sandal Balık restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Yeniköy Sandal Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Yeniköy Sandal Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Yeniköy Sandal Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yeniköy'ün denizle olan aşkının lezzete dönüştüğü özel yerlerden biri... Yüzlerde gülümsemeyi sofralarda özeni eksik etmeyen; bir kez gidildi mi sürekli bulunulmak istenen yerlerden biri Sandal Balık. Taze ve özenle seçilen ürünlerin usta şeflerin elinde şekillendiği deniz ürünleri ağırlıklı Sandal Balık'ta balığın her türlüsünü farklı çeşitlerde tatmak mümkün. Sabah uğrayanlar için taptaze malzemelerle sunulan Alaçatı kahvaltısı; kahvaltı sonrası vakitlerde yolu düşenler için balık simit,balık kokoreç, balık beğendi, dil şiş, balık çorbası, dolma çeşitleri, kemik üstü levrek, patlıcan kebabı ve taptaze balıkların masalarınıza sunulduğu lezzetler müdavimler tarafından özellikle tavsiye ediliyor. Eğer sizler de Sandal Balık'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.