Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Selçuk
Yorgo Restaurant

Yorgo Restaurant

Türk

Selçuk, İzmir şehrindeki Yorgo Restaurant restoranının fotoğrafı
Yorgo Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yorgo Restaurant hakkında

Köpek dostu
Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
08:30 - 23:00
Saturday
08:30 - 23:00
Sunday
08:30 - 23:00
Monday
08:30 - 23:00
Tuesday
08:30 - 23:00
Wednesday
08:30 - 23:00
Thursday
08:30 - 23:00

Yorgo Restaurant hakkında daha fazla

İzmir’in adını gün geçtikçe daha sık duyduğumuz Şirince köyünde duruşuyla mütevazı, lezzetiyle kallavi bir restoran… Hem kahvaltısı hem de et çeşitleriyle doğanın içinde gerçek bir Ege noktası: Yorgo.

Sıklıkla sorulan sorular

Yorgo Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Yorgo Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Yorgo Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Yorgo Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İzmir’in, sanki cennetten kopmuş bir parçası Şirince’de kahvaltısı ile ayrı, şarapları ile ayrı kendinden söz ettiren bir mekanı Yorgo… Misafirperver, sıcak kanlı insanların olduğu, çeşit çeşit tatlarla büyülendiğiniz bir mekan hayal edin. Taptaze, organik lezzetlerle hazırlanmış serpme köy kahvaltısı deneyimlemek isteyenler bal kabağı ve domates reçellerini es geçmesinler. Mahzeninden şarap almayı unutturmayacak lezzetteki şaraplarını denemeden ayrılmayın. Hele bir de yağmur varsa, o güzelim şömine çalışanlarının sıcaklığı kadar içinizi de ısıtacak. Kendinizi bu dünyadan uzaklarda, bambaşka boyutlarda hissetmenizi sağlayacak. Kesinlikle Şirince’ye yolunuz düştüğünde uğramayı es geçmemeniz gereken bir mekan. Eğer siz de Yorgo Restorant’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz, yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.