Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Yeşilköy
Yüksel Balık 1

Yüksel Balık 1

Balık

Yeşilköy, İstanbul şehrindeki Yüksel Balık 1 restoranının fotoğrafı
Yüksel Balık 1 için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Yüksel Balık 1 hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
11:00 - 02:00
Sunday
11:00 - 02:00
Monday
11:00 - 02:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00
Thursday
11:00 - 02:00

Yüksel Balık 1 hakkında daha fazla

Yeşilköy’de, sofrasında deniz kokusunu ve lezzetini bulabileceğiniz özel bir mekan Yüksel Balık 1. Panoramik deniz manzarası, mezeleri, deniz ürünleri ve mevsiminde taptaze balıklarıyla tat ve mutluluk arayanları kendisine çeken mekan damaklarınıza gerçek bir şölen yaşatıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Yüksel Balık 1 adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Yüksel Balık 1 adlı restoranın park yeri yoktur.

Yüksel Balık 1 adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Yüksel Balık 1 adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Yüksel Balık 1 restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yüksel Balık, modern ve geleneksel servis anlayışıyla yüksek kalitede deniz ürünlerini oltanın ucundan sofranıza ulaştırmayı ilke edinmiş şık bir balık restoranı. Yüksel Balık 15 yılı aşkın süredir kendini balıkçılığa adamış bir işletme, müşteri memnuniyetini öncelik verme konusundaki çabalarındaki başarı da arkalarına aldıkları yılların tecrübesine dayanıyor. Menülerin hazırlanması sırasında en taze ve en leziz deniz ürünü çeşitlerinden yapılan titiz seçimler, mevsimine göre zengin meyve ve sebzelerle balıkların lezzetini tamamlıyor. Restoran, uygun fiyatlarla mükemmel hizmet sunmasının yanı sıra konuklarına açık oto-park hizmeti de sağlıyor. İş, sanat ve spor dünyasından pek çok seçkin konuğu ağırlayan Yüksel Balık'ın 250 kişi kapasiteli bahçesinde, panoramik deniz manzarasına karşı güneşli günlerin tadını çıkarabilirsiniz. Yeşilköy’deki bu özel balık restoranındaki rezervasyonunuzu da Quandoo üzerinden gönül rahatlığı ile gerçekleştirebilirsiniz.