Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Caddebostan
Zanzibar Caddebostan

Zanzibar Caddebostan

Dünya Mutfağı

Caddebostan, İstanbul şehrindeki Zanzibar Caddebostan restoranının fotoğrafı
Zanzibar Caddebostan için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Zanzibar Caddebostan hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00

Zanzibar Caddebostan hakkında daha fazla

Lezzet tutkunlarının vazgeçilmez durağı olan Café Zanzibar, İstanbullulara eşsiz lezzetler sunmaya devam ediyor. Adını Afrika’daki bir ada ülkesinden alan, Caddebostan’da tarihi bir köşkte faaliyet gösteren Café Zanzibar İstanbulluların vazgeçilmez mekanı olmaya devam ediyor. Adını Afrika’daki bir ada ülkesinden alan, 1993 yılındaTeşvikiye’de başladığı faaliyetini Caddebostanda tarihi bir köşkte sürdüren Cafe Zanzibar, İstanbulluların vazgeçilmez mekanı olmaya devam ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Zanzibar Caddebostan adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Zanzibar Caddebostan adlı restoranın park yeri yoktur.

Zanzibar Caddebostan adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Zanzibar Caddebostan adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Zanzibar Caddebostan restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Adını Afrika’daki bir ada ülkesinden alan, 1993 yılında Teşvikiye’de başladığı faaliyetini Caddebostanda tarihi bir köşkte sürdüren Cafe Zanzibar, İstanbulluların vazgeçilmez mekanı olmaya devam ediyor. Zengin mutfağı, güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmet anlayışı ile bir İstanbul klasiği haline gelen mekan, Caddebostan’da Adalar manzaralı köşk ve bahçesinde 150 kişilik kapalı,250 kişilik açık mekan kapasitesi ile,şimdide Göktürk Zanzi ile “Cafe Zanzibar” keyfini yaşatmaya devam ediyor. Nefis kahvaltıları ve ev yapımı makarnalardan Fransız et yemeklerine, meşhur salataları ve nefis pizzalarından leziz tatlılarına kadar farklı lezzetleri ile Cafe Zanzibar, hafta içi ve hafta sonu 10:00’da kahvaltı ile başlayan servisine saat 24:00’e kadar devam ediyor.