Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Zarif Bir Meyhane

Zarif Bir Meyhane

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Zarif Bir Meyhane restoranının fotoğrafı
Zarif Bir Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Zarif Bir Meyhane hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 03:00
Thursday
20:00 - 03:00
Friday
20:00 - 03:00
Saturday
20:00 - 03:00
Sunday
20:00 - 03:00
Monday
20:00 - 03:00
Tuesday
20:00 - 03:00
Wednesday
20:00 - 03:00

Zarif Bir Meyhane hakkında daha fazla

St. Pulcherie Fransız Lisesi’nin yanında “art nouveau” tarzında inşa edilen tarihi bir binada hizmet veren Zarif Bir Meyhane hem sıcak atmosferi hem de tadına doyum olmayan lezzetleri ile Sıraselviler’deki favori meyhaneniz olmaya aday. Sevdiklerinizle kadehleri dostluğa kaldıracağınız özel sofraların mekanı Zarifi Bir Meyhane’ye sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Zarif Bir Meyhane restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Zarif Bir Meyhane restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Zarif Bir Meyhane restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Zarif Bir Meyhane restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Zarif Bir Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un köklü Rum ailelerinden olan Zarifi’lerin yoksul Rumlara vakfettiği tarihi bir binada yer alan Zarif Bir Meyhane, adının hakkını veren zarafeti ve samimiyeti ile insanın içini ısıtıyor. Beyaz ağırlıklı sade dekorasyonu ve duvarlardaki şık çerçeveli resimleri ile içeri girdiğiniz andan itibaren sizi etkisi altına alıyor. Zamanı ve mekanı unutturan, eski İstanbul’un çok kültürlülüğünü hissettiren Sefarad, Ermeni, Yunan ve Türk müzikleri eşliğinde masalardan yükselen keyifli muhabbetler Zarif Bir Meyhane’yi özel bir mekan haline getiriyor. Fasıl sevenler için cuma ve cumartesi günlerine erkenden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Deneyimli şef İbrahim Çelik’in hazırladığı özel menüsünde topik, kaşkaritas, vişneli yaprak sarma, ballı patlıcan gibi tadı damağınızda kalacak spesiyaller bile tek başına ziyaret sebebi. 45 kişilik oturma düzeni ile özel günleriniz için organizasyon yapma imkanı da sunan mekana Quandoo üzerinden rezervasyon yapabilirsiniz.