Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Ataşehir
Döner Market Ataşehir

Döner Market Ataşehir

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama14

Ataşehir, Istanbul şehrindeki Döner Market Ataşehir restoranının fotoğrafı
Döner Market Ataşehir için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Döner Market Ataşehir hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 11:30
Saturday
11:30 - 22:00
Sunday
11:30 - 22:00
Monday
11:30 - 22:00
Tuesday
11:30 - 22:00
Wednesday
11:30 - 22:00
Thursday
11:30 - 22:00
Friday
11:30 - 22:00

Döner Market Ataşehir hakkında daha fazla

Yeme içme alanında tecrübeli bir ekipten, herkesin beğenisini kazanan nefis bir döner tecrübesi için yepyeni bir marka: Döner Market... Pide ve lavaş yanı sıra burger ekmeğiyle döner sunan; birbirinden leziz sosları, hoş konsepti ve üstün et lezzetiyle Döner Market, Ataşehir'de sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Döner Market Ataşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Döner Market Ataşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Döner Market Ataşehir restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Döner Market Ataşehir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2015'in yeni markası Döner Market sizlere "bizim dönerimiz harika, bizim dönerimiz leziz, bizim dönerimiz enfes, bizim dönerimizi bir yiyen bir daha yer" gibi sözlerle hitap etmektense kurucuları Özüm'ün ağzından kuruluş hikayelerini anlatmayı teklif ediyor. Söz Özüm'de: "Bundan 5 sene önce Kemal ile beraber Burger House'u kurdum. Kısa bir süre sonra Burger House sizlerin beğendiği bir marka haline geldi. Tecrübelerimi tazeledim, daha çok şey öğrenmeye çalıştım. Her zaman daha iyisi olabilir mi? diye kendimi sorguladım. Çünkü; yeni bir marka yaratmak istiyordum. Lezzetli olmalıydı, herkese hitab etmeli, kültürümüzü yansıtmalı ve daha bir çok soru… Her şeyden önce sıkı bir ekip olmalıydık. Bu yüzden Cenk, Barkın ve Ümitle konuşmaya karar verdim. Yapacağımız işin ilk adımları o an atılmıştı. Biz sevdiğimiz ve inandığımız bir iş yapacaktık. Döneri kim sevmez ki? dedik; ve Döner Market markasını yaratmaya karar verdik. İçerisindeki turşudan, domatesine, yeşilliğinden, özel soslarına kadar herşeyi ama herşeyi en ince detayına kadar düşündük.