Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Teşvikiye
Ahali Teşvikiye

Ahali Teşvikiye

Teşvikiye, İstanbul şehrindeki Ahali Teşvikiye restoranının fotoğrafı
Ahali Teşvikiye için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Ahali Teşvikiye hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Bedava Wi-Fi
Bugün açık
-
Açılış saati 16:00
Friday
16:00 - 01:00
Saturday
16:00 - 01:00
Sunday
16:00 - 01:00
Monday
16:00 - 01:00
Tuesday
16:00 - 01:00
Wednesday
16:00 - 01:00
Thursday
16:00 - 01:00

Ahali Teşvikiye hakkında daha fazla

Eylül 2017’de Teşvikiye’de açılan ve çok kısa sürede mahallenin favorilerinden biri haline gelen Ahali Teşvikiye, şehrin yeni ve özgün buluşma noktası olma iddiasında. Bu iddia; titizlike hazırlanmış, meze çeşitlerinin ve yerel lezzetlerin özgün yorumlarla birleştirildiği, üstelik mekanın birinci yılında özündeki prensiplere sadık kalarak yenilenip güncellenmiş olan menüsü ile de destekleniyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Ahali Teşvikiye adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Ahali Teşvikiye adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Akdeniz, Avrupa da sunar

Ahali Teşvikiye adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Ahali Teşvikiye restoranında vardır.

Ahali Teşvikiye restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ahali Teşvikiye’de yiyebileceğiniz her şey, mezelerin başrolde olduğu bir meyhane sofrasına yakışan cinsten, fakat hiçbir seçenek sıradan değil. Burada reçel ile servis edilen paçanga topları; pırasa, pazı, arpacık soğan ve sarımsak ile lezzetlenen kerevit; brioche ekmeğinde çeri domates ve yayla biberi ile sunulan atom kokoreç gibi ara sıcaklar, maydanoz cipsi ve yeşil yağ içeren acurdan kuru cacık; portakal, fırınlanmış pancar, kırmızı soğan turşusu ve pancar püresi eşliğinde gelen torik lakerda gibi soğuk mezeler veya kırmızı lahana turşusu ve acı yoğurt ile sarılan kaburga roll; patates püresi yatağında incik; kalamar, karides, midye ve fırınlanmış kırmızı biber içerikli deniz mahsüllü tagliatelle gibi ana yemekler sipariş edebilirsiniz. Menüde tatlıcılar için ise çilek, muz ve bisküvi içeren muzlu güzelleme; Datça badem tozu, vanilyalı dondurma ve çiğ fındık katkılı badem sufle; kavrulmuş fındıklı, lavantalı sütlaç; taze frambuaz ve yaban mersinleriyle süslenen ıslak kek gibi seçenekler bulunuyor. Ahali Teşvikiye, biri küçük biri büyük iki açık ve bir kapalı alanı ve açık mutfağına bitişik bar tarzı alanıyla farklı yemek deneyimlerini tek çatı altında birleştiriyor. İster mutfakta olan bitenleri izleyerek arkadaşınızla sohbet edebileceğiniz samimi bir yemek için mekanın barına geçebilir, ister kalabalık bir buluşma için mekanın bahçesinden yer ayırtabilirsiniz… “Mahallenin meze barı” Ahali Teşvikiye, haftanın her günü 16:00-01:00 saatleri arasında hizmet veriyor.